Türknet altyapıyı fiber olarak algıladığından başvuru yapamıyorum ancak binada fiber yok

mydonesse

Megapat
Daha fazla  
Bugün itibariyle Türktelekom sözleşmem bitti. Türknet'e geçmek için uzun zamandır bekliyordum. Başvuru yapmaya çalıştığımda "Adresinizde sadece fiber hizmet kullanılabilmektedir. Bu sebeple başvurunuzu alamıyoruz." diye hata veriyor. Binada zaten fiber yok. VDSL2 kullanıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türknet ile arayıp bir konuş. Aynı problemi 2-3 gün önce yaşıyordum. Şuan sorguladığımda normal gözüküyor.

Oturduğum ev müstakil Türktelekomdan sorgulama yapıncada altyapı yok olarak gözüküyor senelerdir böyle yan binaların adresinden başvuru yapılabiliyor sadece oturduğum evde böyle bir sıkıntı var telefon ilede aradım ama ulaşamadım.
Malesef Türknet ile maceram başlamadan bitti yetersiz bilgili insanlarla bu kadar iş oluyor binanızda alt yapı yok diyor bu yüzden Netspeed ile görüşmelere başlıyacam yardımcı olan arkadaşlar için teşekkürler.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı