TürkNet bağlantı kopma problemi

Turknet kullanıyorum. 100 mbps VDSL aldığım hız 80 mbps gayette iyi, Kopmalar yaşıyordum. Türk Telekom modemi vardı. Modeme yazılı attım sorun çözüldü.

Modem marka ve model :
300Mbps Wireless N Gigabit VDSL2 Modem Router
Model No. TD-W9970

Şuan ki hızım

Bana ankastre kabloyu ve bina ve dair için kabloyu kortsol etdediler kabloya baktım ama sorun yok hız 13 gen 7 -6 düşdü şimdide online işlemden yazıyorum bana hep aynı şeyleri yazım yani bina için kabloyu kortsol etdiyip şikayeti kapatıyor cevap bile veren yok twittirdan

Dosya Ekleri

• Screenshot_20191021-231720_Chrome.jpg
    Screenshot_20191021-231720_Chrome.jpg
    194,4 KB · Görüntüleme: 59
markasını söyler misiniz?
Sizi YAPA'ya taşımışlar, daha fazla hız almanız zor gibi gözüküyor. Basın iptal dilekçesini Netspeed veya Milleni.com'a geçin.

Yapa derken anlamadım??
Modemi değiştirdiniz mi? ve modem de gelen hiz kaç gözüküyor?
Modem değişmedi vodafone den kalan modem zaten öyle yüksek hız almicaz diye
Ya bu Turknet'te kaçtır internette görüyorum milleti kafalarına göre yapa altyapısına alıyorlar. Destek kaydı oluştur ve; Ben yapa olan hatta çok düşük hız alıyorum. Tekrardan VAE hattına taşıyın de. Böyle duzeltenler vardı.
Ben geçtim geçeli 13mbps den fazla hız hiç görmedim bana senin alt yapın 13 den fazla desteklemiyor diyor hep 1.5 yıl oldu hep aynı cevapları alıyorum

Dosya Ekleri

• 1571689483626874093540592290910.jpg
    1571689483626874093540592290910.jpg
    614,6 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleme:
Hocam modeminiz ADSL en yüksek hız 16 mbps'dir. Hattınız VDSL destekliyor ise VDSL modem almanız gerekiyor.

Adsl ile ilgili Turknet açıklama yazmış:

"ADSL teknolojisinde santrale olan uzaklığınıza göre 16 Mbps’e kadar (biz kendi altyapımızda altyapı şartları uygunsa 24 Mbps’e kadar hız verebiliyoruz) download (veri indirme) hızı, 1 Mbps’e kadar da upload (veri yükleme hızı) alabilirsiniz. " ALINTI

ADSL / VDSL arasındaki fark ne?

YAPA kullanıyorsan şunu deneyebilirsin.
1571692407938.png

1571692465455.png

Ben avrupa sunucularında 40-60 arası ping alabilmek için oyun modunla kullanıyorum laki sizin kopma probleminiz olduğundan kesintiz yapıp deneyin.

Adsl2+ iyidir. modem istatislik bilgilerini gönderir misiniz? oradan indirme ve yükleme hızına bakınız :)
O nasıl yapcam tam olarak🤔🤔🤔🤗🤗🤗🤗
Eki Görüntüle 450707
Eki Görüntüle 450708
Ben avrupa sunucularında 40-60 arası ping alabilmek için oyun modunla kullanıyorum laki sizin kopma probleminiz olduğundan kesintiz yapıp deneyin.
Bende buraya yazmadan önce kurcaladım biraz ama bana hızı düşürcem deyince kaçtım hemen 🤣🤣 bıktım artık 8 10 Mbps den yıllardır yaaa🤬🤬

Yapa tam olarak ne.oluyor
Eki Görüntüle 450707
Eki Görüntüle 450708

Yapa Turknet 🤣🤣🤣
20191022_004510.jpg

Adsl2+ iyidir. modem istatislik bilgilerini gönderir misiniz? oradan indirme ve yükleme hızına bakınız :)

Istediğin bu galiba dimi🤗🤔🤗
Screenshot_20191022-010033_Chrome.jpg

Ya bu Turknet'te kaçtır internette görüyorum milleti kafalarına göre yapa altyapısına alıyorlar. Destek kaydı oluştur ve; Ben yapa olan hatta çok düşük hız alıyorum. Tekrardan VAE hattına taşıyın de. Böyle duzeltenler vardı.

Dediğiniz gibi yazdım ama pek umutlu değilim gine bana aynı şeyleri yazım duracaklar
Doğru hesap Yapa cıktı 😤😤😤😤
Sizi YAPA'ya taşımışlar, daha fazla hız almanız zor gibi gözüküyor. Basın iptal dilekçesini Netspeed veya Milleni.com'a geçin.

Hangisi hada iyi Netspeed mi yoksa Millenicom mu bunlar Yapa internet vermiyomu???

Dosya Ekleri

• Screenshot_20191022-015558_Chrome.jpg
    Screenshot_20191022-015558_Chrome.jpg
    166 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
Önceden standart yapa profilinde 15 16 MBPS iken hızlı da ise 19 MBPS lere kadar çıkıyor iken 3 gündür 3 MBPS civarlarında.

Çevir sesi de yok. İkisi için destek açtım şu an destek kaydını gizlemişler yani yok gözüküyor. Muhtemelen sorunu çözdük diye göstermek için. Ama bana mail atılmış ve süreç uzadı farkındayız özür dileriz diyerek süreci kısaltmaya çalışıyoruz demişler.

Eskiden Teknik Bilgiler kısmında santrale olan uzaklık gözükmezdi. Şimdi ne olduysa gözükmeye başladı.

Evime yakın bir yerde saha dolabına benzeyen bir dolap gördüm acaba onunla mı ilgili bilemiyorum. Türk Telekom ekiplerine de arızayı iletmişler ama henüz bir çözüm yok.

Santrale 1300 metre civarında uzaklıktayım. Altyapı sorgusunda 35 MBPS gözüküyor ancak daha önce desteğe yazdığımda santrale uzaksınız o yüzden o hızlara ulaşamazsınız demişlerdi. Artık ne kadar doğru bilemiyorum.

Ben de hazır Airties 6271 Modem eskimiş iken Hem ADSL hem VDSL destekli bir modem alıp hızlara ve kopma vs sorunların olup olmadığına baksam mı diye düşünüyordum.

Ancak hangi modemi araştırsam sakın almayın diyenleri gördükçe iyice soğudum.

Asus alma YAPA'da sorunlu diyen de var. Normalde Asus DSL-AC750 alacaktım vazgeçtim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_34.png
    Screenshot_34.png
    9 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_33.png
    Screenshot_33.png
    8 KB · Görüntüleme: 43
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı