TürkNet fiber altyapı üzerinden 200Mbps download 100Mbps upload hızlarını 130TL'ye sunuyor

muhammetaci

Hectopat
Evet şaka gibi ama gerçek. TürkNet fiber üzerinden hizmet vermeye başladı ve fiyatlar harika. Fiber altyapı yeni ve çok daha stabil olduğu için sorun yaşama ihtimaliniz yok gibi bir şey.
Evet, fiyat tarifesi de bu.

1591389673474.png

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi güzel ama müşteri hizmetleri böyle olduğu sürece benim gözümde bir hiçler. Açtığım destek kaydına 16 gün sonra cevap verildi.

Evet şaka gibi ama gerçek. TürkNet fiber üzerinden hizmet vermeye başladı ve fiyatlar harika. Fiber altyapı yeni ve çok daha stabil olduğu için sorun yaşama ihtimaliniz yok gibi bir şey.
Evet, fiyat tarifesi de bu.

Eki Görüntüle 583654

Her gün dua ediyorum VDSL'den kurtulup bir gün fiber gelecek diye ama nasılsa 7.5 milyon kilometre fiberden bir tek bize gelmedi galiba.

Türknet kendi fiber altyapısı ile o değerleri veriyor. Kendi fiber altyapısını da sadece lüx sitelere ve avmlere çekiyor.
Ben az önce bulunduğum yer için türknet hız olanağını sorgulattım.16 mbps'ye 76 tl istiyorlar.
Zamla birlikte 88 TL oldu. Sitede hala 76 TL yazdığına bakmayın.

Geçtiğimiz baya bi senelerde fibeer altyapı çalışmaları fazlasıyla yapıldı. Mesela bizim mahalleye fiberoptik kablo için 3-4 kez asfalt delip geri kapattıklarına şahit oldum, henüz içine kablo döşemediler sanırım açtıkları deliğin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı