TürkNet Hakkında yasal işlem

Vae'de 35 Mbit 75,99 TL, 35 Mbit üstü hızlar 85,99 TL. YAPA'da bütün hızlar 75,99 TL. Fiyatlar açık ve net. Taahhütünüz yok. Türknet istediği pakete istediği zaman zam yapabilir ve ne yazık ki siz de hiçbir şey diyemezsiniz. Yasal işlem yapabileceğiniz bir durum mevcut değil, ortada fiyatın sabitlendiği bir sözleşme/taahhütünüz yok çünkü.

Ayrıca 2 sene önceki pakete geçeyim de önceden ödediğim zamsız ücreti ödeyeyim demek zaten tamamen mantık dışı. Yani bunu hiçbir firma kabul etmez. Siz firma sahibi olsanız siz de kabul etmezsiniz.

Galiba sizde konuyu tam anlamadınız bana Yapada olmadığımı ve 86tl ödemem gerektiğini söylüyor kullandığım tarihten beri zaten Yapda değilim neden 86tl almaya alınıyor..

Galiba sizde konuyu tam anlamadınız bana Yapada olmadığımı ve 86tl ödemem gerektiğini söylüyor kullandığım tarihten beri zaten Yapda değilim neden 86tl almaya alınıyor..
Yapa'da değilseniz ve 35 Mbit üstü bir hız alıyorsanız 86 TL ödüyorsunuz. Yapa'da olmayan herkes 35 Mbit üstü hızlara 86 TL ödüyor. Size özel bir durum değil ki bu. Burada anlamadığınız olay nedir?

Tüketici hakem heyeti ne dilekçe ver sonuçta sistemde gorunuyor dur hangi tarifede olduğunuz. Dilekçeye Sistemdeki anlık hızınızı gösteren bir ek ekleyin yazişmalarida Ekleyin ve gönderin. Söyledikleri hızı vermiyorlar uzerine de fazla para alıyorlar diye ekleyin ugraşsinlar biraz.
Söyledikleri hız diye bir şey yok. 50Mbit kullanıyorsa zaten 50Mbit'e Kadar yazar isterse 1 Mbit alsın yine dava edemez. Sizin düşündüklerinizi şirketlerin hukuk büroları çoktan düşünüp sözleşmeye ekliyor.
Sana şuanki fiyatı söylüyor sen anlamıyorsun. 75 TL ödemen için YAPA'da olman lazım sen olmadığın için 86 TL ödeyeceksin demek istiyor.

Söyledikleri hız diye bir şey yok. 50Mbit kullanıyorsa zaten 50Mbit'e Kadar yazar isterse 1 Mbit alsın yine dava edemez. Sizin düşündüklerinizi şirketlerin hukuk büroları çoktan düşünüp sözleşmeye ekliyor.

Sana şuanki fiyatı söylüyor sen anlamıyorsun. 75 TL ödemen için YAPA'da olman lazım sen olmadığın için 86 TL ödeyeceksin demek istiyor.
Eyvallah hocam karşı taraftan sizin söylediğiniz şekilde bilgilendirme geldi.

Eskiden evin altyapısını sorguladığımda 16mbps çıkıyordu sonra birden 11mbps olmaya başladı, şuan hâlâ 11mbps. Tabi pek fark etmiyor benim için ama altyapı nasıl oluyor da düşüyor anlamadım

Eskiden evin altyapısını sorguladığımda 16mbps çıkıyordu sonra birden 11mbps olmaya başladı, şuan hâlâ 11mbps. Tabi pek fark etmiyor benim için ama altyapı nasıl oluyor da düşüyor anlamadım
Bizim internetin mevcut bölgemizde oluşan yüksek sel riski sebebiyle kanal yapıldı. Türk telekom ekipleri çalışma sırasında düşme riski yüksek olması sebebi ile alt yapıyı taşımışlar ve port yoğunluğundan dolayı bu denli hız düşüklüğü yaşadığımın bilgisini. Ayrıca kendilerine sorduğumda bana sadece 41 mb hız verebiliriz oda 35 hız alırsın bunu kullanmaya devam et dediler.

yanlış hatırlamıyorsam son cıkan degişiklikte verilen tahüt edilen hızın cok fazla altına düşemiyorlar belli bir miktarı var düşüşün.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı