TürkNet her zamanki gibi, rezalet!

Aga herkeste öyle değil ben mutlu sayılırım yanındaki ev telefonu işimi baya görüyor. 35 Mbps'nin 34/5.5 alıyorum başka firmalara geçmek istemedim fena değil bende.

Kanka hangi sunucuda test yaptın.

Aynı paket vallaha benim upload 6 VDSL'lerde X2 katına çıktı upload ama cidden değmez tek beğendiğim müşteri hizmetleri ama en son telefona çıkar bahar hanımın ... Ya bir kadın itici olur mu ya kadına diyorum internet yok kadına söyledikten 10 dakika sonra cevap veriyor küfür edip kapatıcaktım kayıt alınıyor diye yapmadım.

Aga herkeste öyle değil ben mutlu sayılırım yanındaki ev telefonu işimi bayağı görüyor. 35 Mbps'nin 34/5.5 alıyorum başka firmalara geçmek istemedim fena değil bende.

Katılıyorum! Bende "Herkeste öyle değil bende neden olsun ki?" dedim ve bingo!
burada şu problem var, bana taahhüt edilen hız belli gelen hız belli VDSL taahhütü alırken ADSL hizmeti alıyorum sözleşmede 82 Mbps'e kadar hız alabilir yazıyor. Özellikle göndermeden önce altını çizdim ve altı çizili şekilde evraklar kısmında bulunuyor. Bana 14 gündür yapılan tek dönüş: "Lütfen bekleyin (...) No'lu arıza kaydınızdan teknik ekibimiz dönüş yapacaktır. Sabrınız için teşekkürler."
Şimdi bu durum açık ara dolandırıcılık oluyor. Hayır bana deseler ki -kardeşim biz sana bu hızı veremeyeceğiz sen yoluna bak biz yolumuza bakalım. Ben yok olmaz öyle bana hızı verin diye kendimi yırtmayacağım bana bunu bile demiyorlar. Böyle yanıt alamayan çok fazla insan var benim 2 ayım çalındı umut tacirliği mi dersiniz dolandırıcılık mı dersiniz kararı size bırakıyorum.

Twitter'den ağır sözler ile yazın ağır sözlere hemen karşılık veriyorlar.

Ben de üç ay önce Turcell'den TürkNET'e geçtim şükrediyorum şimdi. Hiç bir sorun yaşamadım müşteri hizmetleri olmasa da oluşturduğum arıza kayıtları hep günlük cevaplandı. Yani müşteri hizmetlerini arayıp gereksiz samimiyette bir saat muhabbet edeceğime, manitaya mesaj atar gibi arıza kaydı açıyorum bir iki saate dönüş sağlanıyor. Herkeste aynı sıkıntılar yok yani

Merhaba, arkadaşlar mutlu haber! Gideceğimi söyleyip saat verince geri döndüler hele şükür konuyu editleyeceğim.
Bak bakalım manita gibi cevap vermiş mi onlarda ?

ilk hız testim
İlerleyen zamanlarda tekrar edit yapabilirim belki yine dolandırılabilirim. Mutlu forumlar!
Bilgi: Yaklaşık 15 gün dolandırıldım, şu an istediğim hizmeti kullanıyorum. "Sizden ayrılacağım" mesajım ile istediğim hizmet verildi.
Alt Bilgi: İstediğim hizmeti vermeleri tek tuşluk bir iş.
İlerleyen zamanlarda tekrar edit yapabilirim belki yine dolandırılabilirim. Mutlu forumlar!
Bilgi: Yaklaşık 15 gün dolandırıldım, şu an istediğim hizmeti kullanıyorum. "Sizden ayrılacağım" mesajım ile istediğim hizmet verildi.
Alt Bilgi: İstediğim hizmeti vermeleri tek tuşluk bir iş.

Son düzenleme:
TurkNet'teyim alt yapımın desteklediği son hıza kadar alıyorum, her insan hata yapabilir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_19.png
    12,4 KB · Görüntüleme: 32
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…