- Makaleler
- 1
Dediğiniz gibi olay sadece ping değil. Mesela şu an buna geçmemizde ki en büyük etkenlerden biri hızdı çünkü virüsten dolayı tüm aile evde ve bazen canlı derslerde 8 Mbps yetmediği için ev ahalisine wifi bağlantılarını kapattırıyorum. Geçtiğim halde hızım yine 7 Mbps'lerde geziyorsa ne anlamı kaldı ki? Şirket biraz, sen bana paramı ver sonra ne yapıyorsan yap kafasında gibi ama bakalım süreç içerisinde göreceğiz.İnanın ben 2 ay olucak bağlatalı. Aboneliğimi yaptım ondan sonra bir daha müşteri hizmetlerinin sesini duymadım. Kurulumu bile evin içinde kendim yaptım. Ping oranında sıkıntı yok evet pingler güzel. Gerçi pingte farklı mevzular da var önemli olan. Ama ben 50 ping alıp da 20-30 paket kaybı yaşadığım zaman o 50 pingin hiçbir önemi yok maalesef bu sorunu da inatla çözmüyolar... Sorun yok diyip geçiyolar. Onlara göre yok bana göre var, müşterilere yaklaşımları çok kötü o yüzden değiştiriyorum sanki bu interneti kullanmak için onlar bize para veriyormuş gibi![]()
Peki bunun modem ayarlarıyla bir ilgisi olabilir mi yoksa en azından sitesinde bahsettiği ADSL modem ise 16 Mbps hız alabilirsiniz dediği hızı almam gerekirdi sanırım değil mi?