Türknet hizmet dondurma

Dustin

Kilopat
TurkNet'ten Netspeed firmasına geçiş yapacağım fakat bildiginiz gibi TurkNet'in çok sancılı bir iptal süreci var.

O yüzden sorum şu ben TürkNet'te hizmet dondurulmuşken farklı bir İSS alabiliyor muyum?

TürkNet bana boş port olmadığını o yüzden internet hizmeti veremeyeceğini söyledi. Bu konuda çok bilgim olmadığı için bunu da sormak istedim. Bunun TürkNet ile mi yoksa TT ile mi alakası var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer boş portun yoksa bağlatamazsın. TurkNet'i iptal edip öyle bağlatman daha sağlıklı olur. Fakat bazı binalarda 30 daire 28 port falan oluyor, başıma geldiği için söylüyorum. TurkNet'i iptal ettim ben de ve 2 ay internetsiz kaldım. İptal ettiğim 2 günde benim portumun yerine TurkTelekom, başkasına internet bağlamış. Bu işler biraz ne kadar tanıdığın var ve işin ne kadar hızlı halledilirle alakalı. Ben TurkTelekom'dan tanıdık bulup diğer daireden port çektirmiştim tabi TurkTelekom bağlatma şartı verilmişti. İnternet işi şans işi o yüzden TurkNet'te büyük problemin yoksa bence bu sancılı işe çok bulaşma.

Eğer boş portun yoksa bağlatamazsın. TurkNet'i iptal edip öyle bağlatman daha sağlıklı olur. Fakat bazı binalarda 30 daire 28 port falan oluyor, başıma geldiği için söylüyorum. TurkNet'i iptal ettim ben de ve 2 ay internetsiz kaldım. İptal ettiğim 2 günde benim portumun yerine TurkTelekom, başkasına internet bağlamış. Bu işler biraz ne kadar tanıdığın var ve işin ne kadar hızlı halledilirle alakalı. Ben TurkTelekom'dan tanıdık bulup diğer daireden port çektirmiştim tabi TurkTelekom bağlatma şartı verilmişti. İnternet işi şans işi o yüzden TurkNet'te büyük problemin yoksa bence bu sancılı işe çok bulaşma.
Bizim altyapimiz birkaç gün önce çekildi. Saha gorevlisi kartını vermisti. Aradım kendisini altyapıyı çektiniz fakat port yokmuş dedim. Bana sizin altyapının fiber port ile alakası yok eski bakır kablolarda geçerli o dedi. Türknet farklı TT farklı konuşuyor kafam karıştı iyice.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı