Türknet İle Yaşadığım Sıkıntılar

Makaleler
1
Bir zamanlar Türknet kullanıcısıydım. Tabi o zamanlar'da müşteri hizmetlerine kolayca bağlanabiliyordun. Her neyse bir gün başka bir il'de başka bir eve taşındık. Taşındıktan bir süre sonra müşteri hizmetlerini arayıp taşındığımız eve nakil istedik. "En geç 1 hafta içinde nakil işlemleriniz tamamlanacak" dedi. 1 hafta dolduktan sonra tabiki de nakil henüz gelmedi.

100 kere aradık sorduk her seferinde "yoğunluktan dolayı biraz gecikebilir" vb. gibi şeyler söylediler ve nakil tam 1 ay sonra geldi. Bu kadar rezalet bir durumdalar. Bu arada nakil gelse ne olacak modemi takıyoruz hiçbir ışığın yandığı yok halbuki adamlar gelip telefon kutusuna bağlantı yapmamışlar. Aradık bu durumu'da sorduk "Bir tane elektrikçi çağırıp bağlatın" tarzında bir cümle söylediler. Bir tane elektrikçi çağırdık iyice telefon kutusunun, kabloların içine etti.

Bu şekilde bir süre daha internetsiz kaldık ta ki ben bina'da uydunet altyapısı olduğunu farkedene kadar. Her neyse Türknet'e faks çekip aboneliğimizi sonlandırdık. 300 TL kadar taahhüt parası ödedik çünkü o zamanlar firma daha internet hizmetini taahhütsüz şekilde sunmuyordu. Uydunet'i aradık, başvurduk adamlar ertesi gün gelip interneti bağladılar, kabloları döşediler ve gittiler. o zamandan beri Uydunet kullanıcısıyım.

Bir daha hayatım boyunca kimseye ne Türknet denen rezil firmayı öneririm ne de kendim kullanırım. Bu da benim yaşadığım bir olaydı. Bunlar yüzünden 2 ay boyunca internetsiz kaldık.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kişisel görüşüm olarak insanlara şunu tavsiye edebilirim: Eğer Uydunet altyapınız varsa kesinlikle tavsiye ediyorum. Müşteri hizmetleri olsun, sorunları çözme hızları olsun gerçekten verdiğiniz parayı hak ediyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı