TürkNet internet bağlantısı yok

Daha fazla  
Meslek
Haçker
Öncelikle selamun aleyküm. Ben TürkNET kullanıcısıyım. Benim internetim gitti. DLS ışığı geliyor aradan 3 saniye geçiyor sonra geri gidiyor. Wi-Fi alanında ise "Ağda oturum açın" hatası veriyor. Fatura normalde ayın 20. gününde ödenmesi lazımdı. Biz faturayı dün ödedik. Birde faturaya baktım saat 11:34 civarı ödendi. Ama benim internetim saat 15-16 civarı gitti. Acaba internetimi mi kestiler yoksa benimle alakalı bir sorun mu? Müşteri hizmetlerini aradım ama bağlamadılar. Yani telefondan şuna buna bas diye işlem yaptırdılar. Birde arada modemim Türk Telekom modemi. Şimdiden yardım eden herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şikayet hattını arayabilirsiniz. Ben bağlantımla ilgili bir sorun yaşadığıma şikayet hattını aramıştım çünkü düzelmiyordu. Arıza kaydını yenileyip öncelik atadılar ve kısa sürede çözüldü.

Telefona Turknet'in uygulamasını indirip arıza kaydı oluşturmanız gerekli. Turknet'te telefonla hizmet veren müşteri hizmetleri yok.
Bizim bu internet amcamın üzerine. Arıza kaydı oluşturmak için hesap gerek. O hesabı nasıl yapacağız?
Şikayet hattını arayabilirsiniz. Ben bağlantımla ilgili bir sorun yaşadığıma şikayet hattını aramıştım çünkü düzelmiyordu. Arıza kaydını yenileyip öncelik atadılar ve kısa sürede çözüldü.
Banada o numarayı atar mısın? Birde ben arayım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı