TürkNet İnternet Kopma Sorunu

Yusuf Emirrr

Hectopat
Arkadaşlar TürkNet kullanıyorum. Son zamanlarda acayip kopma yaşıyorum. Şikayet açtım, sorunun bizden kaynaklı değil sizden kaynaklı diye mail atmışlar. Sorun neyde olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar TürkNet kullanıyorum. Son zamanlarda acayip kopma yaşıyorum. Şikayet açtım, sorunun bizden kaynaklı değil sizden kaynaklı diye mail atmışlar. Sorun neyde olabilir?
Kablonet kullanıyorum ve şuan benim de internetim berbat durumda. Bence genel bir problem var ve bu durumdan çoğu kullanıcı mağdur.

Kanka bende türknetliyim 1 kere kopma yaşadım bir daha yaşamam inşallah. Başka arkadaşımda hep kopma oluyordu kalitesiz kablo bağlamışlar ondan dolayı kopuyordu.

Türknet her ne kadar kabul etmese de son zamanlarda kopmalar ülke geneli yaşanıyor. Erzurum'da Türknet kullanan 3 arkadaşız ve son 15 gündür felan bizde de kopmalar yaşanıyor. Aşırı değil ancak kopma kopmadır, bu durumu kabul edip soruna çözüm bulmaları gerekir bence

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı