TürkNet internet kopmaları

arnulfo.kayceon

Hectopat
TürkNet özgür iletişim 35 paketini kullanıyorum. ASUS AC51 modemim var. Az önce F1 yarışını izlerken donmalar yaşıyorum 1 dakika arada bir giriyor. Mahallemde aynı paketi kullanan kişilerde aynı saatte aynı yerde aynı interneti kullanmasına rağmen sıkıntısı olmuyor. Bu sorunu ben sürekli yaşıyorum canlı yayın izlerken vs arada bir internet kopukluğu oluyor. Sorunumun kablolamalardan olduğunu düşünüyorum bunları nasıl yenileye yeniletebilirim. Kimle iletişime geçmem lazım? Bana maliyeti kaça patlar? Kablolama dışında başka neler yapmam kontrol ettirmem gerek sorunu yaşayıp da çözüm bulan var mı? TTNET kullanıyordum 8 Mbps hız alırken de aynıydı 4 aydır TürkNet'te 35 Mbps alıyorum yine aynı.

Ev telefonu kullanıyorsanız kullanmanız gerek bir alettir bu. Prizdeki telefon kablosundan modeme giren telefon kablosu arasında bulunur. Prizden gelen tek telefon kablosunu modem ve ev telefonu için ikiye böler. Duvardaki prizden kabloyu direkt modeme takarak iptal etmiş olursunuz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı