TürkNet kendini geliştirdi mi?

Çok batıcı ve gerici cevap veriyorsun, anlamak isteyen ne demek istediğimi anladı zaten ve ona göre cevap verdi. Bu konuya cevap yazmanı istemiyorum, firma savunuculuğu yapma yerin benim konum değil. Bağlantı hatası deniliyordu sorun buydu. Üstünden bir sene geçmiş, bağlantı hatası yaşayanlar kısaltmasını belki yazar dedim ama sen farklı emeller peşindesin.
Firma savunuculuğu yapmıyorum. Ama sen karalama yapıyorsun. Babamın şirketimi ki savunayım?
 
Tapındığınız firmayı her türlü karşıt ifadeye karşı savununca size hiçbir ödül verilmeyecek arkadaşlar. Bilgisayar bileşenlerinde takındığınız hayranlık tutumunu İSS tarafına da taşımayın. Ortada bir soru var, buna doğru düzgün yanıt verecekseniz verin. Yok sorun yok abartıyorsun, ne dediğinden haberin yok, algı operasyonu yapma tarzında söylemlerinizin hiçbir anlamı yok.
 
35 Mbps alanda 100, 100 Mbps alanda 100 TL ödüyor saçma sapan fiyat sistemi. Comnet deneyeceğim olmasa Gıbır taşırım. Baktım olmadı 20 lira fazla verip Türk Telekom'da kalırım. Konu İSS elemanlarının saldırısına uğramış olduğu için faydasız olmuştur ve kilitlenebilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Geri
Yukarı