TürkNet Kurulum Süreci

kalimaki

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar pazartesi günü belgelerim ulaştı TürkNet'e. Bu gün de TT saha ekibi geldi. Bir kaç işlem yapıp gittiler. Kullanabilir miyim diye sorduğumda daha TürkNet ekipleri gelecek dediler. Şimdi ben modemsiz kampanya almıştım. Sizce gerçekten TürkNet gelecek mi? Şu an DSL ışığı yanıp sönüyor. Yoksa TT ekipleri baştan mı savdı?

Arkadaşlar pazartesi günü belgelerim ulaştı TürkNet'e. Bu gün de TT saha ekibi geldi. Bir kaç işlem yapıp gittiler. Kullanabilir miyim diye sorduğumda daha TürkNet ekipleri gelecek dediler. Şimdi ben modemsiz kampanya almıştım. Sizce gerçekten TürkNet gelecek mi? Şu an DSL ışığı yanıp sönüyor. Yoksa TT ekipleri baştan mı savdı?

DSL yanıp sönüyorsa hat vardır. TürkNet kullanıcı adı ve şifrenizi modem girip internet kullanmaya başlayabilirsiniz.

Daha aktivasyon süreci diyor. ADSL kullanıcı adı şifrede gelmedi henüz.

Hat ile ilgili bağlantı sorununuz yok gibi görünüyor. Sadece hesabınız aktive edilmemiş. TürkNet hesabınızı oluşturduktan sonra modeme bilgileri girip kullanıma başlayabilirsiniz. Bulunduğunuz bölgede VDSL yok mu?

Hat ile ilgili bağlantı sorununuz yok gibi görünüyor. Sadece hesabınız aktive edilmemiş. TürkNet hesabınızı oluşturduktan sonra modeme bilgileri girip kullanıma başlayabilirsiniz. Bulunduğunuz bölgede VDSL yok mu?
Yok maalesef. Üstelik evin 3. katında TT üzerinden kullanıyorum 14Mb. Gelen TT ekibi 1. kat için ancak 8 Mb alırsın dedi. Kusra bakma dedim, üstte sizden 14 alıyorum dedim. Bakalım ne sürprizler bekliyor beni.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı