TürkNet nasıldır?

Şimdi ortalama 15 yıldır Türk Telekom kullanmaktayım bu son 15 yılda internetim hiç bir zaman 3 günden fazla kesilmedi son 4 yıldır 1 günden fazla hiç bir zaman kesilmedi hiç bir zaman az hız almadım şimdi bende TürkNet'e geçmeyi düşünüyorum yeni taşınacağım yerde acaba böyle bir riske girmeye değer mi fiyatı az olduğu için. TürkNet kullanan arkadaşlar hiç 3 4 gün internetin kesildiği oldu mu ?

Şimdi ortalama 15 yıldır Türk Telekom kullanmaktayım bu son 15 yılda internetim hiç bir zaman 3 günden fazla kesilmedi son 4 yıldır 1 günden fazla hiç bir zaman kesilmedi hiç bir zaman az hız almadım şimdi bende TürkNet'e geçmeyi düşünüyorum yeni taşınacağım yerde acaba böyle bir riske girmeye değer mi fiyatı az olduğu için. TürkNet kullanan arkadaşlar hiç 3 4 gün internetin kesildiği oldu mu ?
Yani hocam taşındığınız yerin altyapısına bağlı. Kötü bir altyapıysa sadece TurkNet değil, her operatörde kopma ve hız düşüşü gibi sorunlar ortaya çıkar.

Ben müşteri hizmetinde sıkıntı yaşamak istemiyorum derseniz TurkNet'e geçmeyin derim hocam. Zira bu konuyla ilgili çok şikâyet var. Ama memnun olan da oluyor tabii.

VDSL şekilde 3 yıl kullandık ve ben memnun kaldım. Bu 3 yıl boyunca elbet sıkıntılar oldu bi ara 2 hafta internet olmadığı oldu ama bu sıkıntıların çoğu onlar yüzünden değil benden kaynaklı idi. Ping ve hızım gayet iyiydi bazen akşamları ping oluyordu yoğunluktan. Müşteri hizmetleri konusu ise maalesef sıkıntılı biraz robot mesajlar atıyorlar darlamanız lazım twitter vs.den.

VDSL şekilde 3 yıl kullandık ve ben memnun kaldım. Bu 3 yıl boyunca elbet sıkıntılar oldu bi ara 2 hafta internet olmadığı oldu ama bu sıkıntıların çoğu onlar yüzünden değil benden kaynaklı idi. Ping ve hızım gayet iyiydi bazen akşamları ping oluyordu yoğunluktan. Müşteri hizmetleri konusu ise maalesef sıkıntılı biraz robot mesajlar atıyorlar darlamanız lazım twitter vs.den.
Hocam ben TT de hiç bir zaman ping sorunu yaşamadım yıllardır CS GO LOL oynarım bazı akşamlar ping oluyordu yoğunluktan diyorsun ya ben o sorunu hiç bir zaman yaşamadım veyahut 2 hafta internet olmasın çıldırırım.

Hocam ben TT'de hiçbir zaman ping sorunu yaşamadım yıllardır CS:GO LoL oynarım bazı akşamlar ping oluyordu yoğunluktan diyorsun ya ben o sorunu hiçbir zaman yaşamadım veyahut 2 hafta internet olmasın çıldırırım.

Hocam o 2 hafta internet olmaması benim modemin güncellemesinden sonra ki hata yüzünden oldu. TurkNet kaç kere baktı bir sıkıntı yok altyapıda en son TT görevlisi geldi modem sürümünü eski sürüm yaptı düzeldi olay. Sıkıntı TT görevlisinin geç gelmesi ve benim akıl edemem oldu açıkçası.

Tahutsüz olması hem güzel istediğimiz zaman kapatabiliriz hem kötü, fiyat artabilir. Acaba isteğe bağlı tahüt yapılır mı?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı