TürkNet nasıldır?

Türknet söz konusu olunca ''Böyle sorunlar olabiliyor''dan fazlası var. Ben de kendim deneyimledim, on beş gün gelmediler ve kesinlikle aradığımda kimseye ulaşamadım, hem de şehir dışına çıkmam gereken bir dönemde. Acelem olduğunu ve şehir dışına gitmem gerektiğini destek talep kısmında belirtmeme rağmen de dönüş alamadım. Bu sorunları yaşarken çevremdeki insanlarla konuştuğumda Türknet kurulumu için haftalarca (hatta biri iki buçuk ay ve İstanbul'da) bekleyenler olduğunu öğrendim. Forumları açıp araştırdığımda aynı sorunları yaşayan onlarca insan gördüm. Şikayet sayfasında şikayet olur falan diye de düşünmeyin; şikayet sayfası için bile haddinden fazla olumsuz yorum var. Ki bu başlıkta da benzer sorunlardan bahsedenleri görüyoruz. Dolayısıyla şiddetle tavsiye etmiyorum.
Hocam bunun peşini kovalamak gerekiyor Türknet bütün herkesin evine gidip internetini açabilecek kadar büyük bir firma değil. Özel servis ile çalışıyorlar. Bu firmanın değil servisin suçudur. Bir nevi firmanın da payı var. Forumlarda zaten halinden memnun insanların sayısı 1/10'dur. Problemi olan insan buraya yazar memnun olan insanın konu açtığını gördünüz mü? Size servisin numarasını da vermiş olmaları gerekiyor. Madem İstanbul'da yaşıyorsunuz Türknet'in ofisine gidip neden durumunuzu izah etmediniz. Ben Türknet'i savunmak için söylemiyorum. Ucuz etin yahnisi böyle olur. Madem hızlı internet kullanmak istiyorsunuz 24 ay köleliğe imza atsaydınız Türk Telekom'da 2 katı fiyatına veya Superonline'da?

Hocam bunun peşini kovalamak gerekiyor Türknet bütün herkesin evine gidip internetini açabilecek kadar büyük bir firma değil. Özel servis ile çalışıyorlar. Bu firmanın değil servisin suçudur. Bir nevi firmanın da payı var. Forumlarda zaten halinden memnun insanların sayısı 1/10'dur. Problemi olan insan buraya yazar memnun olan insanın konu açtığını gördünüz mü? Size servisin numarasını da vermiş olmaları gerekiyor. Madem İstanbul'da yaşıyorsunuz Türknet'in ofisine gidip neden durumunuzu izah etmediniz. Ben Türknet'i savunmak için söylemiyorum. Ucuz etin yahnisi böyle olur. Madem hızlı internet kullanmak istiyorsunuz 24 ay köleliğe imza atsaydınız Türk Telekom'da 2 katı fiyatına veya Superonline'da?
Benim nereye imza atacağım buranın konusu değil senin tartışacağın konu hiç değil arkadaşım. Burada Türknet nasıldır diye soruluyor bizler de deneyimimizi ve fikrimizi belirtiyoruz. Son karar elbette konu sahibi arkadaşın.
Ayrıca;
1- Özellikle belirtmişim şikayet sayfasında zaten şikayet olur biz de biliyoruz ama diğerlerine kıyasla Türknet'in belli başlı sorunları almış yürümüş durumda.
2- Benim muhatabım Türknet'tir eve bağlayacağı internet için üçüncü kişilerle veya kurumlarla benim uğraşmam gibi bir şey söz konusu bile olmamalı olamaz da zaten.
3- Türknet tüm yapısını ofis vb. masrafları aradan çıkararak kurmuş bir firma sitelerinde de aynen yazar bu. Her şeyi internet üzerinden, uzaktan halletmek üzerine sistem kurduklarını ve böylelikle hızlı da çalıştıklarını vs. anlatıyorlar. Dolayısıyla İstanbul'daki bir tanecik genel merkezlerine gitmek zorunda kalacaksak ve iddia ettikleri gibi uzaktan çözüm bulamayacaksak sorun var demektir.

Müşteri hizmetlerine ulaşmak imkansız gibi. Abonelik yaptırdım ancak bağlantı için 1 hafta gelen giden olmadı. Mail ve mesaj yoluyla ulaşmaya çalıştım ancak hep aynı iletileri yolladılar. Belgeleri teslim etmeden iptal ettirdim ve modemi geri yolladım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı