TürkNet nasıldır?

Merhaba arkadaşlar şu an Türk Telekom'un internetini kullanıyorum ve hiç memnun değilim. 10'a 0.60 internet alıyorum 82₺ para ediyorum bu kullandığım internet sanırsam ADSL. Bundan sonra TürkNet'e geçmeyi düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa önerir mi aceba altyapımı sorgulattım 35 Mbps olduğunu gördüm. Vaad ettikleri değerlere ulaşır mıyım 2 upload sunduklarını söylüyorlar ayrıca 10 TL fark ile 50'ye 4'e kadar hız sunduklarını öğrendim bu yüzden sormak istedim sizlere. Bir de sanırım bu paket VDSL destekliyor aydınlatır mısınız? Paketi ve aldığım hızın fotoğraflarını ekledim.

Merhaba arkadaşlar şu an Türk Telekom'un internetini kullanıyorum ve hiç memnun değilim. 10'a 0.60 internet alıyorum 82₺ para ediyorum bu kullandığım internet sanırsam ADSL. Bundan sonra TürkNet'e geçmeyi düşünüyorum kullanan arkadaşlar varsa önerir mi aceba altyapımı sorgulattım 35 Mbps olduğunu gördüm. Vaad ettikleri değerlere ulaşır mıyım 2 upload sunduklarını söylüyorlar ayrıca 10 TL fark ile 50'ye 4'e kadar hız sunduklarını öğrendim bu yüzden sormak istedim sizlere. Bir de sanırım bu paket VDSL destekliyor aydınlatır mısınız? Paketi ve aldığım hızın fotoğraflarını ekledim.

On numaradır uploud hızları da arttı zaten 8 upload 45 download alıyorum.F/P mükemmel.

Oturduğum yer en az 15 Mbps destekliyor diyor ama ben extranet ile altyapı sorgulayınca extranet 15 Mbps diyor ve TürkNet'de 15 Mbps diyor yani santral yerleri çok uzakta bazı bölgelere göre. Ve ADSL diyor ikisi de ama oturduğum yer fiber destekliyor Superonline kullanıyorum Speedtest ile pick ile 100 Mbps görüyor yani Superonline iyi ama TürkNet kötü denilemez.

Altyapınız destekliyor ise düşünmeden alın. 3 yıldır kullanıyorum bir sorun yaşamadım. Aynı zamanda yakın çevremden en az 10 abonelik daha aldık onlarda da problem yaşamadık.

Altyapı kötü ise TürkTelekom harici eziyet olur.

Açıkcası öneririm. Bu fiyata bu hizmet gerçekten güzel. Ben köyde yaşadığım halde 33,5 mbps hız alıyorum. Corona sebebiyle upload da yükselttiler(5,6 mbps). Yayın felan açarım dersen çok rahat açarsın. Ayrıca firmanın kendi sattığı modem de çok iyi ve güçlü. Yani evde çok rahat çeker.

Yaklaşık 3 senedir kullanıyorum. Üsküdar - Kadıköy olmak üzere 2 ayrı abonelik var ikisinden de memnunum. Örneğin dün gece 03:00'de internetim bir anda gitti (Kadıköy). Sorun şu ki müşteri hizmetlerini arayıp biriyle görüşemiyorsun. Aradığında destek kaydı açman gerekiyor ya da Türknet Online sitesinden destek kaydı açıp beklemen gerekiyor. Ben gece 3'de arayıp destek kaydı bıraktım ve 10 dakika içinde internetim geri geldi. Sanırım hat yenilemesi gibi bir şey yaptı sistem otomatik fakat işe yaradı.

Yeni başlayacaklara tavsiyelerim;
-Bulunduğunuz çevrede türknet kullanan abonelere sorun (alt yapıdan yaşanan bölgesel sorunlar çok baş ağrıtıyor)
-Twitter'dan Türknet Destek sayfasına girin ve insanların sorunlarını, bulunduğu bölgeleri gözlemleyin yardımı olabilir
-Altyapıda sorunlar varsa başınızın ağrımasına, belki de 40 gün internet bağlantısı beklemeye hazır olun

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    5,9 KB · Görüntüleme: 41
Değişti mi bilmiyorum ama ilk üyelik işlemleri için müşteri hizmetleri var sadece başvuru işlemlerine bakıyor. Ondan sonra müşteri temsilcisi yok. Site üzerinden kayıt açıyorsun.

Bazı kullanıcılar teknik servislerinin berbat olduğunu ve interneti aldıktan sonra ilgilenilmediği ile alakalı şikayetler yapıyor. Önce altyapın iyi mi diye bak çünkü şans işine bırakılmaz bu işler. Türknet'e yayıncılarda iyi diyor ama onlarla senin aranda bir fark var. Mesela Jahrein'in evinde tabiri caizse altyapı şirketi var.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı