TürkNet nasıldır?

Bulunduğunuz bölgeye göre değişiklik gösterebilir. Bazı bölgelerde ayda 1-2 kez kesinti yaşandığını biliyorum ama bazı bölgelerde de oldukça stabil ve hızlı hizmet veriyorlar.
 
İnternette müşteri hizmetleri ile ilgili sorunlar gördüm ayrıca insanlar ilk birkaç gün çok hızlı sonra düşüyor modem takmaya gelen olmadı vs. şikayetler var bu beni şüpheye sürükledi açıkçası.
 
Yıllardır Türk Telekom'un ADSL hizmetinden yararlanıyordum (16Mbps down/1 Mbps upload). Türk Telekom taahhütümün bitmesiyle beraber TürkNet'e geçiş yaptım. TürkNet'i tercih etmemin sebebi, uygun fiyat, taahhütsüz olması ve VDSL hizmet verebilmesiydi. Geçtiğimiz yıl VDSL altyapıya geçiş yapıldı oturduğum yerde ama Türk Telekom hala ADSL üzerinden satış teklifleri sunuyordu ve VDSL'e geçiş yapıldığına dair hiçbir bilgilendirme de yapılmamıştı. Ben internetten altyapı sorgulamaları sonucu VDSL desteklediğini öğrendim. Santral dedikleri kutuya yakınlık VDSL'i verimli kullanabilme konusunda mühim bir konu. Ben şanslıyım bu kutu ile aramda maksimum 10-15 metre var. TürkNet'den 35Mbps down 3 Mbps upload paketi alıyorum. İstersem 10 lira farkla 75Mbps download 4 Mbps upload hız verebiliyorlar. 3. ayım TürkNet'te sabit 34-35 Mbps download minimum 5-6 Mbps upload alıyorum. Uploadımın sabit ve böyle yüksek olmasının sebebi santrale yakınlık olduğunu düşünüyorum. Bu arada geçiş yaparken arkadaşımın davet koduyla geçiş yaptığım için şu anki ayımı ücretsiz kullanıyorum. Aynı zamanda taahhütümün bitmesine daha 2 ay varken geçiş yaptım yaklaşık 120 liralık bir geçiş ücretini 6 aylık faturadan düştüler yani indirim yansıttılar. Bu tarz fiyatlandırma açısından gayet iyi iş çıkartıyorlar. Tek eksik tarafı müşteri hizmetlerinin bulunmaması diyebilirim ama Online işlemlerdeki ticket olayı gayet sorunsuz ve hızlı işliyor. Zaten şu ana kadar Türk Telekom'da bir problem olduğunda arayıp sorunumu çözebildiğimi hatırlamıyorum. Verebileceğim tek öneri yeni modem alacaksan ASUS alma.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı