TürkNet packet loss sorunu

Paşa gönlün ne isterse. Uploadın artarsa haber ver ama :D.

Ben 10 TL farkla büyük boy paketini kullanıyorum (100 MB dow 10 MB up)
Bende o tarz sıkıntılar yok.

Merhaba dostum yeri değil belki ama bu değerleri kaç MB altyapı desteği ve santrale olan uzaklığınız nedir? Yapa altyapısında mısınız? Ben de geçmeyi düşünüyorum lakin sordurduğumda 75Mbps VDSL altyapıya sahip olduğumu ve yapa altyapımızda olmadığınızdan mevcut altyapıdan yararlanacağımı söylediler. Mevcut altyapım Türk Telekom'un. Ben de yüksek upload değeri almak için uğraşıyorum. Bilgilendirirsen çok memnun olurum.

Haftada ortalama 75 Mbit Alıyorum.
Upload yine bu değerlerde
Haftada 1 kere bir 10 dakika kesiliyor. Çoğunlukla faturayı geç ödediğim zaman.
Şöyleki ben alt yapımı kendim çektim 85 metre kablo döşedim.
Bir de bildiğin üzeremodemimi kendin alıyorsun.
Ucuz bir modem aldım

Benim mahallem biraz zengin mahallesi binamda öyle o yüzden kullanan herkes fiber kullanıyor gidip telefon kutusuna bakarsan( binanın girişinde veya deposunda olur) kaç kişinin kullandığını görürsün.
Benim binanın telefon kutusunu 4 kişi kullanıyor diğerleri de telefondur :D

Şöyle bide teknik ekipler turknetin değil özel şirketin oluyor her şehirde bu yüzden çöp oluyor.
Örn: adam geldi liseli biri sizin hattınız yok dedi elektirikçiye çektirin dedi.
gittim elektirikçiye 300 lira fiyat çekti ben 85 liraya hallettim.

sonra tekrar aradım abi ben işten ayrıldım diyor.
e dedim başkasının numarasını ver veremem diyor turkneti ara.
sonra 1 hafta daha bekliyim.
dedim yapacağınız işin.
ama işi rast gelsin geldiğinde telefon hatıımın hangisi olduğunu işaretlemiş yoksa ben bulamazdım elimde alet yoktu.

Turknet çok övülen veya çok gömülen bir marka ilk 3 ay 120 lira sonra 83 lira vericeksin.
ilk 3 ay 33 lira neymiş teknik ekip masrafıymış adam gelmedi bile ama sırf superonline veyahut ttnet sevmediğim için verdim.
telefon kutuna bi bak ona göre bir karar.
1590581637521.png

Bugün Statik İP satın aldım TurkNetten. Bakalım packet loss sorunu devam edecek mi.
Statik İP ile ping değerlerim yükseldi. 80 Ping alırken 120 oldu.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı