TürkNet pişmanlık değildir

Yer
İstanbul
Merhabalar bundan 1 hafta önce bir konu açmıştım sizce TürkNet'e geçmeli miyim diye. Birçok insan bana bunu yapmamamı söyledi çok sıkıntılı olduğunu belirttiler. Ben bir denemeden zarar gelmez mantığıyla işe giriştim. Bağlatmada sıkıntılar yaşadım mı evet yaşadım. Yaşadığım sıkıntılar sıkıntı demekten çok süreç olarak 1 hafta falan sürdü ama tabii ki de bu 1 haftalık süreçte diğer internetim kesilmedi. Yani Türk Telekom'a hala bağlıydım. İnternetim bugün geldi 85 TL 35 rahat rahat alıyorum. Hatta Steam indirmem 41'lere kadar çıkıyor (nasıl oluyor bilmiyorum XD ) sorun yaşayan arkadaşların altyapı kaynaklı olduğunu düşünüyorum. TürkNet'in müşteri hizmetleri ve sunduğu hizmet ne kadar 5 üzerinden 3 olsa da :) şu an pişman bırakmadı teşekkürler TürkNet <3.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar bundan 1 hafta önce bir konu açmıştım sizce TürkNet'e geçmeli miyim diye. Birçok insan bana bunu yapmamamı söyledi çok sıkıntılı olduğunu belirttiler. Ben bir denemeden zarar gelmez mantığıyla işe giriştim. Bağlatmada sıkıntılar yaşadım mı evet yaşadım. Yaşadığım sıkıntılar sıkıntı demekten çok süreç olarak 1 hafta falan sürdü ama tabii ki de bu 1 haftalık süreçte diğer internetim kesilmedi. Yani Türk Telekom'a hala bağlıydım. İnternetim bugün geldi 85 TL 35 rahat rahat alıyorum. Hatta Steam indirmem 41'lere kadar çıkıyor (nasıl oluyor bilmiyorum XD ) sorun yaşayan arkadaşların altyapı kaynaklı olduğunu düşünüyorum. TürkNet'in müşteri hizmetleri ve sunduğu hizmet ne kadar 5 üzerinden 3 olsa da :) şu an pişman bırakmadı teşekkürler TürkNet <3.
Zaten kaliteli bir altyapı ile sorun yaşanmıyor benim oturduğum yer maksimum 82MBPS desteklemekte ve oturduğum binada VDSL2 var (gerçi oturduğum sokakta fiber var ama bizde yok 😐) ve VDSL2 olduğu için çok memnunum TürkNet'den.

Bana mı denk gelmedi bilmiyorum 14 aydır evime bağlattım ufak tefek sorunlar haricinde hiçbir sıkıntı yaşamadım.

ISS değiştirmek biraz şans işi bazısı sıkıntılı geçebilirken, bazısı hiçbir sorun olmadan geçebiliyor. Bende sıkıntısız geçenlerdenim. Hem TürkNet kullanıyorum Hem de Millenicom. 2'sini de öneririm. :)

Altyapınız iyiyse zaten geçiş sürecinde sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı