TürkNet vs. Millenicom

Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Şu an Superonline kullanmaktayım ama hızdan memnum değilim parasını hak etmeyen pakete para veriyorum. Bu sene sözleşme yapmıştık 1 senelik. 2021 Mart ayında sözleşme bitecek. ADSL 8 MB indirme kotasız upload ölçtüğüm değerler göre 1 MB alıyorum en fazla. Bilgisayar odamda olduğu için interneti odama taşımaya karar verdim fakat internet düzgün çekmemeye başladı. 8 MB indirme alırken şimdi 5 MB anca alıyorum 300 KB upload alıyorum. Apartmanın altyapısı var TürkNet altyapı 75 MB olduğunu söyüyor ve Başka operatörlerden geçişte 120 TL cayma bedeli bizden deyip

35 Mbps'e KADAR DOWNLOAD, 3 Mbps'e KADAR UPLOAD 85 TL paketini öneriyor 10 TL farkla ise 75​

Mbps'e KADAR DOWNLOAD, 4 Mbps'e KADAR UPLOAD öneriyor​

Milleni ise 97 MB olduğunu söyleyip başka öperatörlerden geçişte cayma bedeli vermiyor

84, 90 TL
Fiber 35 Kampanyası
  • 35 Mbps'e kadar Download
    6 Mbps'e kadar Upload Hızı
  • Kotasız
109, 90 TL
Fiber 100 Kampanyası
100 Mbps'e kadar Download
8 Mbps'e kadar Upload Hızı
Kotasız

Öneriyor.
Müşteri hizmetleri bakımından hangisi daha iyi ve hangisi daha sıkıntılı ve Türk Telekom iyi mi akrabam kullanıyor iyi diyor ama kararsız kaldım, öneriniz nedir?

Şu an Superonline kullanmaktayım ama hızdan memnum değilim parasını hak etmeyen pakete para veriyorum. Bu sene sözleşme yapmıştık 1 senelik. 2021 Mart ayında sözleşme bitecek. ADSL 8 MB indirme kotasız upload ölçtüğüm değerler göre 1 MB alıyorum en fazla. Bilgisayar odamda olduğu için interneti odama taşımaya karar verdim fakat internet düzgün çekmemeye başladı. 8 MB indirme alırken şimdi 5 MB anca alıyorum 300 KB upload alıyorum. Apartmanın altyapısı var TürkNet altyapı 75 MB olduğunu söyüyor ve Başka operatörlerden geçişte 120 TL cayma bedeli bizden deyip

35 Mbps'e KADAR DOWNLOAD, 3 Mbps'e KADAR UPLOAD 85 TL paketini öneriyor 10 TL farkla ise 75​

Milleni ise 97 MB olduğunu söyleyip başka öperatörlerden geçişte cayma bedeli vermiyor

84, 90 TL
Fiber 35 Kampanyası
  • Kotasız
109, 90 TL
Fiber 100 Kampanyası
Kotasız

Öneriyor.
Müşteri hizmetleri bakımından hangisi daha iyi ve hangisi daha sıkıntılı ve Türk Telekom iyi mi akrabam kullanıyor iyi diyor ama kararsız kaldım, öneriniz nedir?
Evinde Superonline fiber varsa onda kal. 130TL fiyata 100Mbps ve 150TL fiyata 200Mbps paketleri var onlardan birine geç ve devam et.

Evinde zaten Superonline Fiber yoksa bence Türknet alın. 95TL fiyata 75Mbps olan paketten memnun kalacağınızı düşünüyorum.

84, 90 TL
Fiber 35 Kampanyası
  • Kotasız
109, 90 TL
Fiber 100 Kampanyası
Kotasız

Öneriyor.
Allah'ıma şükür bugün Turk Telekom'da cayma hakkı doğdu bedel ödemeden 1 yıl daha olan taahhütü iptal ediyoruz. Bulaşmayın TT'ye.

Hocam ben Millenicom kullanıyorum hem fiber hem VDSL'de Sakarya civarında sıkıntı var 56MB paketi aldım eve doğru düzgün internet gelmiyor. Kullanıcı adına baktım galiba sakaryalısın kardeş gerçekten Sakarya'da altyapı sorunu var benim babam fabrikatör adam sn dw 300 MB / up 60 MB alıyorlar her gün bir internet altyapı sorunu sadece bu değil Sakarya'nın çeşitli bölgelerindeki şubelerimizde de aynı sorunu yaşıyoruz. Bence sen TürkNet ile şansını dene Millenicom önermem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı