TürkNet vs Superonline vs Türk Telekom

Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6700 XT, Ryzen 5 5600, GoodRam 8x2 GB DDR4 3600 MHz, Gigabyte A520 M-K V2, 1 TB Kioxia G2 M.2, 1 TB Seagate Firecuda 120 Sata SSD, Bitfenix Formula Gold 650 Watt, Bitfenix Apollo
Şu an TürkNet'e geçmeyi düşünüyorum fakat modem parası tuzlu geldi biraz. Sizce ne yapmalıyım? İstanbul Ataşehir'de oturmaktayım, TürkNet'e geçmemi istememin bir sebebi taşınma durumları olabilir 1-2 sene içerisinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an TürkNet'e geçmeyi düşünüyorum fakat modem parası tuzlu geldi biraz. Sizce ne yapmalıyım? İstanbul Ataşehir'de oturmaktayım, TürkNet'e geçmemi istememin bir sebebi taşınma durumları olabilir 1-2 sene içerisinde.
Superonline ve Türk Telekom önermem asla. Hayatımda bu ikisi kadar rezil bir firma görmedim.

Ben şu an Kablonet kullanıyorum ve indirme hızım 2.1 altına düşmüyor. Biliyorum istememişsin Kablonet ama ben ginede yazayım dedim. Multiplayer oyunlar için arıyorsan Kablonet öneririm. Ama senin dediklerin arasında 10 kat daha iyi olan TürkNet.
Evde bir modemimiz var aslında ASUS'un, onu kullanıp modem almama şansım var mı?

Bence öyle yapmayın. TürkNet hızlı bir internet. Ama yavaş bir modem alırsanız internetinizden tam verim alamazsınız.

Modem onlardan almak zorunda değilsin ben 4 ay önce TürkNet'e geçtim 380₺'ye ASUS DSL AC51 750 Mbps modelini satın aldım.
Bizdede Asus'un DSL-N16 modeli bulunmakta, yeterli bir modem olduğunu düşünüyorum ben. Peki siz Asus'un modeminden memnun musunuz?
Ben şu an Kablonet kullanıyorum ve indirme hızım 2.1 altına düşmüyor. Biliyorum istememişsin Kablonet ama ben ginede yazayım dedim. Multiplayer oyunlar için arıyorsan Kablonet öneririm. Ama senin dediklerin arasında 10 kat daha iyi olan TürkNet.

Bence öyle yapmayın. TürkNet hızlı bir internet. Ama yavaş bir modem alırsanız internetinizden tam verim alamazsınız.
Kablonet'in bildiğim kadarıyla altyapısı yok bizim burada.
Superonline ve Türk Telekom önermem asla. Hayatımda bu ikisi kadar rezil bir firma görmedim.
Türk Telekom için katılıyorum fakat ben Superonline'da pek bir problem yaşamadım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı