Türknet YAPA'ya nasıl geçilir?

• Konuyu başlatan saY
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 8.785
Türknet'e geçmeden önce kontrol ettiğimde, aktif altyapıda olduğum ve 50MBps'e kadar indirme hızı alabileceğim söylendi.
1563397753660.png

Fakat geçince beni kendi altyapılarına değil Türk Telekomun alt yapısına (VAE) bağladılar. Paket değişikliğinde YAPA gözükmüyor. Gözükmesi için ne yapmalıyım?
1563397915841.png

Son resim ise modem arayüzündeki bilgilerdir. Sanah kontrol ettiğimde en fazla 17 Upload 47 Download alabileceğim gözüküyordu.
1563398061438.png

Bir sorum daha var: Modem arayüzünde olan dB ve dBm ile gösterilen değerler iyi midir?

Anlaşılan YAPA kaynakları kısıtlı, müşteri hizmetleri sizi istediğiniz hatta geçiremiyorsa aboneliğinizi iptal edin derim. Yüksek hız istiyorsunuz sonuçta.
Geçmeden önce müşteri hizmetlerini arayıp sorduğumda önce Vae ye sonra Yapa ya geçireceğiz dediler. Artık müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum online destekteki çalışanlar ise yukarıdaki mesajı attılar. Düşük fiyatlı olup da alabileceğim en fazla hızı verebilen şirket var mıdır ?

Türknet çok memnunum. Yapa hizmetin bulunduğum şehire geldiği halde yapa hizmetine geçiş yapamamı üzüntü içerisindeyim. Kaç sefer teknik destek talep oluşturdum. Gelen cevaplar yapa hizmeti bulunduğu bölgede mevcut herhangi müdahalede bulunamıyoruz, yapa hizmetine geçtiğinizde telefon numaranıza sms gönderilecek. 3-4 yıldır 70mbbit dowload hizmetinden yararlanıyorum lütfen upload hizmetinizde yardımcı olunuz. Umarım TurkNet yetkilileri okur.

Böyle bir mesaj geldi,şuanki hızım 20 mbit 4 mbit hızında..

Size guzel bir haberimiz var. Hizmetinizi aktif altyapimiza (YAPA) dahil ediyoruz. Calisma yapacagimiz 06.05.2020'te internetinizde kisa sureli kesintiler olabilir. Merak etmeyin, telefon numaranizda ve faturanizda herhangi bir degisiklik olmayacak ve ileride baska bir operatorden hizmet almak isterseniz numaranizi yine istediginiz gibi tasiyabileceksiniz. Bu arada baglanti hizlarinizda bir artis gorurseniz de sasirmayin. TurkNet'te boyle hosluklar her zaman oluyor. B001

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı