TürkNet'e geçilir mi?

1TurkAdami

Kilopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Türknet'e geçmeyi düşünüyorum. hem upload hem de download iyi olması gerek yayın için. Evde fiber yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım geçti. Gayet güzel yayın yapıyor. Altyapı olmamasına rağmen.

İnternet hizmeti evinize gelene kadar çok badireler atlatıyorsunuz diyebilirim. Özellikle müşteri temsilcisi sistemi robot sistem olduğundan alışılagelmişin dışında bir yol izlemek durumunda kalıyorsunuz. Aktif altyapı bölgesinde değilseniz TTNET altyapısından hizmet sağlayacaklardır ve bu biraz da TTNET yetkililerinin insiyatifine kalmış olabiliyor. Hizmet geldikten sonrası bal kaymak zaten. Yaklaşık 1 yıldır kullanıyorum. Dedikleri gibi ayda 1TB download yapmış olmama rağmen ne hızda ne de bağlantıda bir problem yaşamadım. Yayınlar için de başlangıç olarak 1800-2000 bitrate arasında rahatlıkla yayın yapabilirsin.

Alt yapın destekliyorsa geç derim davet kodu atabilirim 1 ay bedava kullanırsın Geçmeden önce sitelerine girip hız sorgulama yap öyle karar ver. Kod: CQC74EA17AUY

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…