TürkNet'e geçilir mi?

Türknet tavsiye ederim. 35 down 3 up dediği hızı veriyor.(75down kadar) 1 Ay bedava kullanma kodu "NYF17YQ71SYJ" abone olurken söylemeniz yeterli. Asus modem ile kullanmanızı tavsiye ederim.

Türknet tavsiye ederim. 35 down 3 up dediği hızı veriyor.(75down kadar) 1 Ay bedava kullanma kodu "NYF17YQ71SYJ" abone olurken söylemeniz yeterli. Asus modem ile kullanmanızı tavsiye ederim.
Sitesinden internet sorgu yaptığımda, minimum 35 download ve maksimum da 75 download hızı alabileceğim yazıyordu. Telefon numara mı verdim. Ya onlar bana dönecek ya da ben onları bir ara arayacağım. Konuşup tam bilgi edinmek istiyorum. Çoğunuzun yorumu gayet iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Taahhüt süremi öğrenmek için D-Smart'ı aradım. 9 Eylül 2021 dedi. Yaklaşık 3-4 yıldır zaten kullanıyoruz. Taahhüt 5 yıl olmaz diye düşünüyorum. Biz pakete tekrar devam etmedik. Kendisi devam ettirmiş olabilir mi acaba?

Ben de 2017´de D-Smart´dan TurkNet´e geçmiştim. Hâlâ TurkNet kullanıyorum. Tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…