Türknet'e geçilir mi?

Her servis sağlayıcı söylemiyor sanırım. Fakat NetSpeed ile görüşmemde santrale olan uzaklığını belirtiyorlar. Hatta altyapının desteklediği hızı alır mısın alamaz mısın onu bile söylüyorlar. Turknet de kendi altyapıları olan YAPA altyapısının size olan uzaklığını adres bilgilerinizi paylaşınca söyleyebilirler emin değilim.
TürkNet'e geçme gibi bir planım var da 76 TL'ye şunu gösteriyor
IMG_20200305_170741.jpg

Şu an zaten Türk Telekom 16 Mbps’ye kadar pakete 73 TL veriyoruz. Maksimum 1.5 MB ile indirebiliyorum. Upload zaten içler acısı 70-80 MB videoyu 15 dk civarında yüklüyorum YouTube'a.

TurkNet YAPA altyapısını kullananlar için süper bir servis kesinlikle tavsiye edilir. Aksi taktirde YAPA altyapısını kullanan, santrale uzak olan kullanıcılar için maalesef tavsiye kesinlikle etmiyorum. Benim altyapım 67Mbps VDSL desteklediği halde Turknet de adsl kullanıyordum daha sonra YAPA altyapısına taşıdılar santrale olan uzaklığım 2 kmye çıktı. VAE altyapısına çevirmelerini istedim çevirmediler bu yüzden Netspeed servisine geçiş yapıyorum.

Arkadaşlar yalaşık 10 yıldır t. Telekom kullanıcısıyım. 16-20 bitlik hızda 79 küsur düşüyordum.
Geçen aralıkta 35 Bit hıza geçtim aralık ayında 115 TL ödüyorum. Lakin daha çok hızlanacağına yavaşladı resmen.
1- Ne yapmalıyım?
2- TurkNet'e mi geçmeliyim?

Arkadaşlar yalaşık 10 yıldır t. Telekom kullanıcısıyım. 16-20 bitlik hızda 79 küsur düşüyordum.
Geçen aralıkta 35 Bit hıza geçtim aralık ayında 115 TL ödüyorum. Lakin daha çok hızlanacağına yavaşladı resmen.
1- Ne yapmalıyım?
Bu konu adı altında soru sormayın. Kendi konunuzu oluşturun. Hat değerlerinizi, bulunduğunuz konumu ve aylık ödeyebileceğiniz miktarı belirtin konuda.

1- ne yapmalıyım?

Türk Telekom kullanmamalısın. TurkNet tavsiye ederim. Hattın ne kadar destekliyor ise onu veriyor. 1 ay bedava kullanmak için "nYF17YQ71syj" kod ile kayıt olmalısın.

Ben kullanıyorum memnunum. Ama yakınınızda TurkNet kullanan biri varsa ona sormanız daha iyi olacaktır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı