TürkNet'e geçilir mi?

Bu sorun bende de var. Superonline kullanıcısıyım. 3 ay sonra taahhütüm bitiyor. Modemden baktığımda altyapım 14 MBPS'ye kadar desteklediğini görüyorum. Fakat Türknet ile görüştüğümde 75 MBPS altyapı diyor, 50 MBPS'de verebiliriz diyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Tek çekindiğim nokta müşteri hizmetleri ile iletişimim kuramamam.

Bu sorun bende de var. Superonline kullanıcısıyım. 3 ay sonra taahhütüm bitiyor. Modemden baktığımda altyapım 14 MBPS'ye kadar desteklediğini görüyorum. Fakat Türknet ile görüştüğümde 75 MBPS altyapı diyor, 50 MBPS'de verebiliriz diyor. Ne yapacağımı bilemiyorum. Tek çekindiğim nokta müşteri hizmetleri ile iletişimim kuramamam.

Müşteri hizmetleriyle iletişim kurabiliyorsun, çağrı merkeziyle iletişim kuramıyorsun. Aktivasyon tamamlana kadar aktivasyon için özel bir çağrı merkezine ulaşabilirsin ama ekranda yazılı şeyleri okumak dışında bir şey yapmıyorlar. Aslında TT ve diğer firmalarda da aradığınız kişi MH değil çağrı merkezidir. OIM üzerinden 24 saat içerisinde yanıt alıyorsun.

Büyük ihtimalle modemin ADSL olarak çalışıyor bu yüzden 14 mb/s görüyorsun. VDSL'e geçmeden VDSL hat değerlerini göremezsin.

Altyapınız uygun ise hiç düşünmeden başvuru yapabilirsiniz.Uzun zamandır kullanıyorum sıfır sıkıntı 😎

Altyapı fiber ise geçilebilir ancak fiber değilse kopma sorunu yaşanıyor sürekli.

TurkNet şu an kendi fiberi dışında (o da çok az yerde var) başka bir firmanın altyapısıyla fiber hizmet vermiyor. Bakırda sürekli kopma sorunu olur gibi bir şey yok. Lütfen yanlış bilgi vermeyelim.

TurkNet şu an kendi fiberi dışında (o da çok az yerde var) başka bir firmanın altyapısıyla fiber hizmet vermiyor. Bakırda sürekli kopma sorunu olur gibi bir şey yok. Lütfen yanlış bilgi vermeyelim.
Ben kopma sorunları yüzünden başka operatöre geçtim tabii ki kendi yaşadığım sorunu söyleyerek bilgilendirme yapacağım. İnternetim asla kopmuyor mu deseydim??

Ben kopma sorunları yüzünden başka operatöre geçtim tabii ki kendi yaşadığım sorunu söyleyerek bilgilendirme yapacağım. İnternetim asla kopmuyor mu deseydim??

Bakırla kopma sorunu yaşanabilir demek ayrı yaşanıyor demek ayrı. Polemik yapmaya gerek yok yazdığım şey gayet açık.

Bakırla kopma sorunu yaşanabilir demek ayrı yaşanıyor demek ayrı. Polemik yapmaya gerek yok yazdığım şey gayet açık.
yaşanan bir şeyi yaşanabilir diye ihtimale dönüştürmek insanları yanıltmak değil mi? Rivayetlere göre mi yönlendirilecek insanlar? Ben yaşadığımı söylüyorum siz yaşamadığınızı söyleyebilirsiniz. Bu kadar basit.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı