Türknet’e geçilmeli mi?

Şimdi hat durumun nasıl? Modem ara yüzünden hat değerlerini paylaşırsan sana kaç Mbps hız alabileceğini söyleriz. Kastım oydu.

6 seneden fazladır türknet kullanıyorum. Kotayı kaldırdılar 47 mbps dowland 2-2.50 upload hızım var. Altyapınız iyiyse kesinlikle tavsiye ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türk
Şimdi hat durumun nasıl? Modem ara yüzünden hat değerlerini paylaşırsan sana kaç Mbps hız alabileceğini söyleriz. Kastım oydu.

İptal başvurusu yaptım. Arayıp geldiler hemen düzelttiler.

Adamlar hemen aradı ve hattını açtılar çok ilginç.
476D9B6C-F636-420C-A0AB-1B67F6AE2F8C.jpeg

Alt yapı dediğiniz şey Uydunet gibi olmalı, Superonline gibi fiber optik olmalı. YAPA denilen şey nedir? Türk Telekom santraline kendi cihazını takıyor ve onun alt yapısından bakır ile sana veriyor. Buna alt yapı değil maliyetten kısma denir. Özellikle yoğun bölgelerde bir banda 3 kişi bağlarlar ve sorunun kralı başlar.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı