TürkNet'e Geçmek Mantıklı mı?

UBerk

Gigapat
Sosyal Tayfı
Makaleler
8
Bildiğiniz üzere bugün açtığım bir konuda sizlerden hangi internet servis sağlayıcıya geçmem gerektiği hakkında bilgi almıştım. Tavsiyeleriniz doğrultusunda Türknet'e karar verdim. Tüm artılarını ve eksilerini söyler misiniz? Bir de altyapımın hangi İSS'nin olduğunu nereden öğrenebilirim?
Not: 75Mbps alabiliyorum.

Son düzenleme:
Yerine göre değişir. Kimisi sorunsuz ve kesintisiz şekilde heriflerin sunduğu hızın tamamını alabilirken, kimisi kesintilerin olduğunu ve sunulan hızın alınamadığını söylüyor. Komuşlarınızdan ya da fiziksel olarak çevrenizde oturup Türknet kullanan birileri varsa sorabilirsiniz, daha sağlıklı olacaktır. Onun dışında burada yapılan yorumların hiçbir önemi yok, herkes benim gibi ya duyduğunu iletecek ya da kendisi kullanıyorsa, aldığı performansı konuşacak ama dediğim gibi, hiçbirinin önemi yok çünkü yer yer değişkenlik gösteriyor fazlasıyla.

Yerine göre değişir. Kimisi sorunsuz ve kesintisiz şekilde heriflerin sunduğu hızın tamamını alabilirken, kimisi kesintilerin olduğunu ve sunulan hızın alınamadığını söylüyor. Komuşlarınızdan ya da fiziksel olarak çevrenizde oturup Türknet kullanan birileri varsa sorabilirsiniz, daha sağlıklı olacaktır. Onun dışında burada yapılan yorumların hiçbir önemi yok, herkes benim gibi ya duyduğunu iletecek ya da kendisi kullanıyorsa, aldığı performansı konuşacak ama dediğim gibi, hiçbirinin önemi yok çünkü yer yer değişkenlik gösteriyor fazlasıyla.
Çevremde kullanan kimse yok.

Yaklaşık 6-7 gündür Türknet kullanıyorum. Hızım stabil 35 Mbps. 10 lira farkla 75 Mbps alabileceğim söylendi. Şimdilik sorun yok.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı