Türknet'e Geçmeli Miyim?

Bende geçmeyi düşünüyordum. İnternette biraz araştırma ile firmanın ne kadar kötü olduğunu anladım ve vazgeçtim.
Ne kadar kötüymüş söyle bizde bilelim?

Altyapı varsa TürkNet'e geçebilirsin. Kullanıyorum gayet memnunum.

Ne kadar kötüymüş söyle bizde bilelim?

Altyapı varsa TürkNet'e geçebilirsin. Kullanıyorum gayet memnunum.
İnternet sadece göstermelik 1 hafta iyi hızdaymış. Diğer haftalar 1 Mbps'yi bile zor görüyomuş kullanıcılar. Sadece 1-2 kişinin yorumuna dayanarak söylemiyorum. Forumlarda binlerce insan var bu durumu yaşıyan.

Kardeş kullanıyorum diyorum herhangi bir sorun yok diyorum. Kullanan tanıdıklarımda var onlarda da böyle bir sorun yok. Kim diyorsa karalama amaçlı söylüyor. Kullananların çoğu memnun elbette memnun olmayanlar vardır. Sonuçta kendi altyapısı değil.

Ben de 32 mbit akk'siz kotasız internetten geçiş yaptım 10 günde bitiyor kotaları olan 150 GB. Sonraki günler 75 mbit tahahhüt verdikleri için 24 mbite düşüyor ve gece ise tekrar eski haline dönüyor. Size 35 mbit sunmuşlar. Halbuki çok kişi, tanıdığım geçti. Hepsine akk'siz alt yapı yoksa 75 mbit hız verdiler. Kotanız bittiğinde hızınızın düşeceği aralık size uygunsa geçebilirsiniz.

Ben türknet kullanıyorum . Altyapı tt'den gelebilir fakat hız farkı çok fazla . Üstelik şuanda kota sınırı yok , taahhüt yok ücrette tt'ye bakış ucuz . Üstelik şuanda türknet müşterilerine bir kampanya var . Eğer bir arkadaşınımı türknete geçirirsem ikimizde 1 ay ücretsiz kullanım hakkı kazanıyoruz . Bence bir dene zaten cayma bedeli yok . En fazla denemiş olursun ... Ayrıntılar bağlantıda Beni referans göster, bir ay ücretsiz internet kazan!
Adsız.png
sad.png

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı