TürkNet'ten KabloNet'e geçilir mi?

ender_ender

Kilopat
Daha fazla  
Türknet'i 35GB VDSL olarak kullanıyorum. Oturduğum yer ankara yoğun bir bölge ama türktelokom hemen yanımızda ve telekom çanağından aldığı için pingler çok değil. FPSS oyunları oynadığım için ping benim için önemli. Oturduğum yerde kablonet altyapısı var. Sizce fibere geçsem oyunlarda kaç ping farkı olur? 10 veya 15 fark olsa benim için değer, türknet'ten memnunum ama akşamları hep olmuyor arada sırada bir yoğunluk olduğu için ping biraz artıyor 20 30 kadar 2 3 saatliğine ve packet loss sorunları yaşıyorum. Millet eve kapanmadan önce sorun yoktu. O kadar büyük bir sorun yaratmıyor fakat twicte felan görüyorum akşamda olsa hiç bir sorun yaşamıyorlar, bende değiştirmeyi düşündüm. Kablonet hem taahütlü, hem akşamları hız düşüyor. Kampanyalardan hangisini önerirsiniz? 50 veya 100GB olan paketlerden birini düşünüyorum ve tivibu gibi kutu veren sinema kanalları olan paket. Biraz korkum var ama kablonette hem internet hem tv yoğunluğu ping nasıl olur? Altyapım kötü sayılmaz 15 yıldır 4tane farklı internet denedim, 4veya 5 kere koptu o da türktelekomda hepsi. Kablonet cat kablosu takıyor. Benim kullandığım şuğan telefon kablosu ince. Fibere geçsem sizce iyi olur mu? Türknette oyunlarda 70 74 arası ping alıyorum, akşamları 3 4 aydır sorun yaşıyorum ve 85 100 arası çıkıyor. Arkadaşlara baktığımda 50 60 geçmiyor, bende 60 geçmesin istiyorum. Kablonet fibere geçsem'de yine türktelekom çanağındanmı gelcek sinyaller, farklı yerden geliyorsa diğer yerlerde uzakta pek etki etmez sanırım?

Ping farkını bilmem de eşekten inip aygıra biniyorsunuz. Kablonet'ten o kadar memnunum ki. Oturduğum yerde fiber altyapısı var ve gayet memnunum. Hele ki müşteri hizmetleri anında cevaplayıp yardımcı oluyorlar. 21:00'da çağrı kaydı oluşturup 22:00'da geldiklerini bilirim.

TürkNet'i 35GB VDSL olarak kullanıyorum. Oturduğum yer Ankara yoğun bir bölge ama türktelokom hemen yanımızda ve Telekom çanağından aldığı için pingler çok değil. Fpss oyunları oynadığım için ping benim için önemli. Oturduğum yerde Kablonet altyapısı var. Sizce fibere geçsem oyunlarda kaç ping farkı olur? 10 veya 15 fark olsa benim için değer, TürkNet'ten memnunum ama akşamları hep olmuyor arada sırada bir yoğunluk olduğu için ping biraz artıyor 20 30 kadar 2 3 saatliğine ve packet loss sorunları yaşıyorum. Millet eve kapanmadan önce sorun yoktu. O kadar büyük bir sorun yaratmıyor fakat twicte falan görüyorum akşamda olsa hiçbir sorun yaşamıyorlar, bende değiştirmeyi düşündüm. Kablonet hem taahütlü, hem akşamları hız düşüyor. Kampanyalardan hangisini önerirsiniz? 50 veya 100GB olan paketlerden birini düşünüyorum ve Tivibu gibi kutu veren sinema kanalları olan paket. Biraz korkum var ama Kablonet'te hem internet hem TV yoğunluğu ping nasıl olur? Altyapım kötü sayılmaz 15 yıldır 4tane farklı internet denedim, 4veya 5 kere koptu o da Türk Telekom'da hepsi. Kablonet CAT kablosu takıyor. Benim kullandığım şuğan telefon kablosu ince. Fibere geçsem sizce iyi olur mu? TürkNet'te oyunlarda 70 74 arası ping alıyorum, akşamları 3 4 aydır sorun yaşıyorum ve 85 100 arası çıkıyor. Arkadaşlara baktığımda 50 60 geçmiyor, bende 60 geçmesin istiyorum. Kablonet fibere geçsem'de yine Türk Telekom çanağından mı gelcek sinyaller, farklı yerden geliyorsa diğer yerlerde uzakta pek etki etmez sanırım?

Sanırım CS:GO oynuyorsunuz TTNET eskiden kopuyordu evet haklısınız ama ben 10 yıldır TTNET kullaniyorum. Son 5 yılır hiç kopma yaşamadım. 1 kere yaşadım oda benim bina kablom kopmustu. Hemen geldiler yeni kablo çektiler 24 saat geçmemisti.

Bir kablo net kullanıcısı olarak geçmeni pek tavsiye etmem. Çok fazla sahtecilik yapıyorlar. Şu an kullandığım paketin içeriğinden dolayı 50mb/s hız alamıyorum üselik fotoğraftaki hızda sadece bir cihaz bağlı ayrca gece 12.00'dan 4.00 kadar aşırı yavaşlıyor. Dowland hızı 5mb/s ye ye kadar düşüyor.Ancak ping değerleri send nasıl olur bilmem ama bende 30 dan yukarı çıkmıyor

Dosya Ekleri

• Opera Anlık Görüntü_2020-05-14_215140_www.speedtest.net.png
    Opera Anlık Görüntü_2020-05-14_215140_www.speedtest.net.png
    12,8 KB · Görüntüleme: 48
Bir kablo net kullanıcısı olarak geçmeni pek tavsiye etmem. Çok fazla sahtecilik yapıyorlar. Şu an kullandığım paketin içeriğinden dolayı 50mb/s hız alamıyorum üselik fotoğraftaki hızda sadece bir cihaz bağlı ayrca gece 12.00'dan 4.00 kadar aşırı yavaşlıyor. Dowland hızı 5mb/s ye ye kadar düşüyor. Ancak ping değerleri send nasıl olur bilmem ama bende 30'dan yukarı çıkmıyor.

Modeminizin markasini ve modelini ögrenebilir miyim? Ne kadar süredir ayni modemi kullaniyorsunuz? Herhangi bir sinyal yükseltici(router)kullaniyor musuz? Kablo ile de ayni degerleri mi aliyorsunuz yoksa sadece Wi-Fi mi? Ayni sorunlari bende yasiyordum ve çözdüm yardimci olmak isterim sizede.

Bir kablo net kullanıcısı olarak geçmeni pek tavsiye etmem. Çok fazla sahtecilik yapıyorlar. Şu an kullandığım paketin içeriğinden dolayı 50mb/s hız alamıyorum üselik fotoğraftaki hızda sadece bir cihaz bağlı ayrca gece 12.00'dan 4.00 kadar aşırı yavaşlıyor. Dowland hızı 5mb/s ye ye kadar düşüyor. Ancak ping değerleri send nasıl olur bilmem ama bende 30'dan yukarı çıkmıyor.

Bu konuda sana katılıyorum. 90 TL'ye 100 Mbps verıyorlar. Fakat belli saaten saate kadar 25'e düşürüyolar bu rasmen dalga geçmek.

Kablonet akıllı sınırsız 100 mps paketini kullanıyorum pingim lol de 18 sabit oluyor. Sinema kanalları ve belgesel kanallarıyla beraber bence fiyatı baya uygun ama cat6 değil uydu kablosu kullanıyorlar modem için.

Kablonet akıllı sınırsız 100 mps paketini kullanıyorum pingim lol de 18 sabit oluyor. Sinema kanalları ve belgesel kanallarıyla beraber bence fiyatı baya uygun ama cat6 değil uydu kablosu kullanıyorlar modem için.
Yok Yok kampanyasında interaktif kutu veriyolar fiyata dahil mi? Bilginiz var mı? Altın sinema paketiyle vizion sinema paketi arasındaki fark ne? Nat geo felan pek birşey anlamadım hiç kullanmadığım için.
Bu konuda sana katılıyorum. 90 TL'ye 100 Mbps verıyorlar. Fakat belli saaten saate kadar 25'e düşürüyolar bu rasmen dalga geçmek.
Düşme saatinde kompa felan oluyor mu? Gidip gelme birinde öyle bir sorun varmış.
Sitelerinde şöyle bir yazıya denk geldim. 7 gün içinde deneyip iptal ettirebilirsiniz ama tüm kampanyalar için dahil mi bilmiyorum? 2 yıl taahüt vericem, sorun yaşarsam kötü olcak.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı