ender_ender
Kilopat
Daha fazla
Türknet'i 35GB VDSL olarak kullanıyorum. Oturduğum yer ankara yoğun bir bölge ama türktelokom hemen yanımızda ve telekom çanağından aldığı için pingler çok değil. FPSS oyunları oynadığım için ping benim için önemli. Oturduğum yerde kablonet altyapısı var. Sizce fibere geçsem oyunlarda kaç ping farkı olur? 10 veya 15 fark olsa benim için değer, türknet'ten memnunum ama akşamları hep olmuyor arada sırada bir yoğunluk olduğu için ping biraz artıyor 20 30 kadar 2 3 saatliğine ve packet loss sorunları yaşıyorum. Millet eve kapanmadan önce sorun yoktu. O kadar büyük bir sorun yaratmıyor fakat twicte felan görüyorum akşamda olsa hiç bir sorun yaşamıyorlar, bende değiştirmeyi düşündüm. Kablonet hem taahütlü, hem akşamları hız düşüyor. Kampanyalardan hangisini önerirsiniz? 50 veya 100GB olan paketlerden birini düşünüyorum ve tivibu gibi kutu veren sinema kanalları olan paket. Biraz korkum var ama kablonette hem internet hem tv yoğunluğu ping nasıl olur? Altyapım kötü sayılmaz 15 yıldır 4tane farklı internet denedim, 4veya 5 kere koptu o da türktelekomda hepsi. Kablonet cat kablosu takıyor. Benim kullandığım şuğan telefon kablosu ince. Fibere geçsem sizce iyi olur mu? Türknette oyunlarda 70 74 arası ping alıyorum, akşamları 3 4 aydır sorun yaşıyorum ve 85 100 arası çıkıyor. Arkadaşlara baktığımda 50 60 geçmiyor, bende 60 geçmesin istiyorum. Kablonet fibere geçsem'de yine türktelekom çanağındanmı gelcek sinyaller, farklı yerden geliyorsa diğer yerlerde uzakta pek etki etmez sanırım?