TürkNet'ten KabloNet'e geçilir mi?

Yok yok kampanyasında interaktif kutu verıyorlar fiyata dahil mi? Bilginiz var mı? Altın sinema paketiyle vizion sinema paketi arasındaki fark ne? NAT geo falan pek bir şey anlamadım hiç kullanmadığım için.

Düşme saatinde kompa falan oluyor mu? Gidip gelme birinde öyle bir sorun varmış.
Sitelerinde şöyle bir yazıya denk geldim. 7 gün içinde deneyip iptal ettirebilirsiniz ama tüm kampanyalar için dahil mi bilmiyorum? 2 yıl taahüt vereceğim, sorun yaşarsam kötü olacak.

Hiç Kablonet kullanmadım. Ama bence internet gidip geliyor. Çünkü hızı 25 Mbps'ye kadar düşürüyolar. Şu saçma sapan paketleri yapmasalar mı artık ver adam akıllı 90 TL'ye 100 Mbps.

Netmasterın modemleri sıkıntılı diyolar, ondan yanada korkum var biraz. Bir arkadaş var modeme 4 5 cihazla bağlanıyor. Oyun oynarken hiç bir sorun yaşamıyormuş, bende hemen ping ve packet loss çıkıyor. Bu modemin güzel çalışmamasından kaynaklı mı bilenler varsa? Netmaster modemlere'de iyi değil diyorlar, en iyi modem olarak hangisini seçmeliyim?

Bu konuda sana katılıyorum. 90 TL'ye 100 Mbps verıyorlar. Fakat belli saaten saate kadar 25'e düşürüyolar bu rasmen dalga geçmek.
Oyundayken pat diye gidecek. Öyle birşey varsa kesinlikle tercih etmem, kopmadan'da oluyorsa nasıl oluyor hiç anlamadım.
Başvururken Ubee marka modem istediğinizi belirtin. Bu modemler daha iyi.
Modem satın alıcam ama sitelerinde o marka satış yok sanırım? Sitede olanlarından en iyisi hangisi?

Yok Yok kampanyasında interaktif kutu veriyolar fiyata dahil mi? Bilginiz var mı? Altın sinema paketiyle vizion sinema paketi arasındaki fark ne? Nat geo felan pek birşey anlamadım hiç kullanmadığım için.

Düşme saatinde kompa felan oluyor mu? Gidip gelme birinde öyle bir sorun varmış.
Sitelerinde şöyle bir yazıya denk geldim. 7 gün içinde deneyip iptal ettirebilirsiniz ama tüm kampanyalar için dahil mi bilmiyorum? 2 yıl taahüt vericem, sorun yaşarsam kötü olcak.
Sadece 5 saat. 19:00-00:00 arası upload düşmüyor. Sadece indirme 25 mpbs oluyor.

100 Mbps Akıllı Sınırsız paketini aldım. İnfinity 401 modemini aldım 4 portlu olanından. Aralık ayından beri 2 kez kopma oldu. Aradığımda 1 saat içinde eve gelmeden hallettiler. Pingden ve vadedilen hızdan memnunum. Speedtestlerde sabit 98 Mbps hız ve 10 ms ping görüyorum.

Benim için hız önemli değil yeter. Ping önemli battılroyal oyunlarında kaç ping verir? Fortnite, warzone oynıyanlar varsa yazabilir mi? Fortnite'de en az 50 en fazla 70 alıyorum. Warzone'de en az 70 en fazla 90 100 kablonet'te acabağa kaç görürüm? Wifi felan pingi etkiler mi? Hız sınırlandırması yaparım etkilerse fakat arkadaşlarda wifi devamlı kullanıldığı halde hız sınırlandırması yok hiç pinge etki etmiyormuş. Süper online kullanıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı