Türksat Kablonet internete bağlanmadı

sabenCJ

Hectopat
Daha fazla  
Bugün modem değişti. 5 GHz modem takıldı. Telefonum 5 GHz desteklemediği için bağlanamadım. 2.4 GHz olarak gözüken guest bağlantısı var ama bağlanamıyorum. Nasıl bağlanabilirim?
Türksat Kablonet internet.

Modemin arkasındaki şifreyi giriyorum yanlış diyor.

Başkasının wifisine bağlanıyor olabilirsin. Eğer daha önce şifre değişmediysen kutunun arkasındaki şifredir.

Modemi fabrika ayarlarına döndürmeyi de deneyebilirsin.

Başkasının wifisine bağlanıyor olabilirsin. Eğer daha önce şifre değişmediysen kutunun arkasındaki şifredir.

Modemi fabrika ayarlarına döndürmeyi de deneyebilirsin.
Laptoptan bağlandım. Aynı isimde sonu g ile biten bi tane daha var ona aynı şifreye giriyorum şifre yanlış diyor. Herhalde guest modunun kurulumu yapılmadı.

Laptoptan bağlandım. Aynı isimde sonu g ile biten bir tane daha var ona aynı şifreye giriyorum şifre yanlış diyor. Herhalde guest modunun kurulumu yapılmadı.

Modemi sınırlamayı dene ve genelde 2 şifre de aynı olur ama doğru girdiğine dikkat et. En olmadı kablo ile bağlantı yapıp modem arayüzüne bağlan. Oradan Wi-Fi, isim şifrelerini hallet.

Modemi sınırlamayı dene ve genelde 2 şifre de aynı olur ama doğru girdiğine dikkat et. En olmadı kablo ile bağlantı yapıp modem arayüzüne bağlan. Oradan Wi-Fi, isim şifrelerini hallet.
Laptoptan giriş yaptımda telefon desteklemiyor.

Neyse müşteri hizmetlerini arıcam sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı