Türksat Kablonet alınır mı?

iTeee

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şu an TurkNet kullanıyorum ve gelecek zamdan etkilenmemek için Türksat Kablonet'e geçiş yapmayı düşünüyorum. Türksat Kablonet'i aradım ve altyapımı sorgulattım. Bana 100 MB download, 4 MB upload alabileceğimi, altyapımın max o kadar desteklediğini söylediler fakat ben şu anki ve geçmişte kullandığım operatörlerde 10 ve 20 MB altı upload almadım. Sizce geçmek mantıklı mı, etkisini hisseder miyim?

Hocam akşamları internet feci düşüyor downloadı uploaddan farkı kalmıyor yine güzel ama akşamları PC başında takılan biriyseniz fazla tavsiye etmem.

Merhaba, şu an TurkNet kullanıyorum ve gelecek zamdan etkilenmemek için Türksat Kablonet'e geçiş yapmayı düşünüyorum. Türksat Kablonet'i aradım ve altyapımı sorgulattım. Bana 100 MB download, 4 MB upload alabileceğimi, altyapımın max o kadar desteklediğini söylediler fakat ben şu anki ve geçmişte kullandığım operatörlerde 10 ve 20 MB altı upload almadım. Sizce geçmek mantıklı mı, etkisini hisseder miyim?
Hocam ben uzum zamandır 100/5 kullandım Türksat'ın upload hızları düşük oluyor. Birkaç ay önce şaşırtıcı şekilde upload hızım 10 oldu ama benim çok işe yaramadığı için bir şey değişmedi. Onun dışında Türksat kullanabilirsiniz ben de 100 mbps sınırsız var memnum fakat yeni modemleri nasıl bilmiyorum eski modemleri çok kötüydü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı