Türksat kanal geçişleri ertelendi!

14 Şubat'ta fırlatılan ve yörüngedeki yerini alma işlemleri sorunsuzca tamamlanan yeni Türksat4A uydusunda bu gece yarısı itibariyle televizyon kanallarının geçiş işlemi yapılacaktı. Ancak bir son dakika duyurusuyla geçişin ileri bir tarihe ertelendiği bildirildi.

Türksat A.Ş.'den yapılan açıklamada erteleme sebebinin gelen talep olduğu bilgisi yer aldı. Ramazan ayında frekans değişimi nedeniyle kesinti olmasını istemeyen yayıncı kuruluşlar ile vatandaşların isteklerini dikkate alan Türksat geçişi ileri bir tarihe erteledi. Yeni geçiş tarihiyle ilgili bir bilgi ise verilmedi.

Kaynak: Son dakika: Türksat kanal geçişleri ertelendi - Bilgi Çağı
 
TKGS uyumlu aygıtlarınız varsa otomatik güncellenecektir. Olmayan ise uydusunu silip yeni frekans olarak 11844 V SR:2222 FEC:3/4 bunu girip şebeke(network scan) açık seçilip taramaya başlayın. Bitince kanal sıralamasını isteğinize göre yapabilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı