TürkTelekom'dan TurkNet Geçiş

Makaleler
1
Merhabalar efendim. 1-2 saat önce bir konu açmıştım TürkTelekom'dan yapılan yeni sözleşme ile ilgili. Şimdi oradan TurkNet'e geçiş yapmaya karar verdik son olarak. bildiğim kadarıyla 120TL cayma bedeli ödüyor. Sorularım aşağıda cevaplarsanız sevinirim.
  • Şimdi Başka Operatörden Geçiş — TurkNet adresinden geçiş yapınca cayma bedeli otomatik ödeniyor mu? Yoksa yine bizim fatura mı göstermemiz gerekiyor?
  • Cayma bedelimiz 170TL. 120TL'yi TurkNet ödedikten sonra kalanı Telekom'a mı ödüyoruz yoksa TurkNet bizim için ödeyip faturaya yansıtma seçeneği var mı?
  • Ayrıca arkadaşımın kodunu kullanacağım. Bunu başka operatörden geçişte kullanabiliyorum değil mi?
  • Son olarak TurkTelekom'un arıza çıkartması durumunda müşterinizin ne kadar arkasında duruyorsunuz?
Son olarakta forumdaki arkadaşlara sorum şu. Şu hattan tahmini ne kadar hız alırım?
Screenshot_1.png

Merhabalar efendim. 1-2 saat önce bir konu açmıştım TürkTelekom'dan yapılan yeni sözleşme ile ilgili. Şimdi oradan TurkNet'e geçiş yapmaya karar verdik son olarak. bildiğim kadarıyla 120TL cayma bedeli ödüyor. Sorularım aşağıda cevaplarsanız sevinirim.
  • Şimdi Başka Operatörden Geçiş — TurkNet adresinden geçiş yapınca cayma bedeli otomatik ödeniyor mu? Yoksa yine bizim fatura mı göstermemiz gerekiyor?
  • Cayma bedelimiz 170TL. 120TL'yi TurkNet ödedikten sonra kalanı Telekom'a mı ödüyoruz yoksa TurkNet bizim için ödeyip faturaya yansıtma seçeneği var mı?
  • Ayrıca arkadaşımın kodunu kullanacağım. Bunu başka operatörden geçişte kullanabiliyorum değil mi?
  • Son olarak TurkTelekom'un arıza çıkartması durumunda müşterinizin ne kadar arkasında duruyorsunuz?
Son olarakta forumdaki arkadaşlara sorum şu. Şu hattan tahmini ne kadar hız alırım?
Eki Görüntüle 1241472
@500498
@TurkNet Destek Ayşegül

Peki hocam geçiş süresi ne kadar sürdü?
Daha doğrusu internetiniz ne kadar kesik kaldı?

Hocam başka bir internetten geçerken internetinizi aktivasyon süresi boyunca kullanabilirsiniz daha sonrasında 2 dakika internetiniz gidiyor ve gelen modem bilgileri ile direk bağlanıyorsunuz. Geçiş süresi ise bende kurye ile ilgili bir sıkıntı çıkmıştı ama sorun çözüldü sorunsuz bir kurye deneyimi yaşarsanız ortalama 5-6 günde geçersiniz ve bu süre boyunca eski internetinizi kullanmaya devam edebilirsiniz.

Eki Görüntüle 1241472
Merhabalar, cayma bedelinizin 120 TL kadarını faturanıza indirim olarak tanımlıyoruz. Kalan bedeli mevcut servis sağlayıcınıza ödemeniz gerekiyor. Arkadaşını Getir kampanyasından faydalanabilirsiniz. Davet kodunu kullanacağınız kişinin ve sizin gelecek faturanızı son ödeme tarihinden önce ödemeniz gerekiyor. Bu şekilde kullanacağınız bir sonraki ay iki kişi için de ücretsiz oluyor. Başvurunuzu yaptıktan sonra şu an kullandığınız servis sağlayıcınızla talebinizi paylaşıp işlemlerinizi tamamlıyoruz. Sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız 🥳

Merhabalar, cayma bedelinizin 120 TL kadarını faturanıza indirim olarak tanımlıyoruz. Kalan bedeli mevcut servis sağlayıcınıza ödemeniz gerekiyor. Arkadaşını getir kampanyasından faydalanabilirsiniz. Davet kodunu kullanacağınız kişinin ve sizin gelecek faturanızı son ödeme tarihinden önce ödemeniz gerekiyor. Bu şekilde kullanacağınız bir sonraki ay iki kişi için de ücretsiz oluyor. Başvurunuzu yaptıktan sonra şu an kullandığınız servis sağlayıcınızla talebinizi paylaşıp işlemlerinizi tamamlıyoruz. Sizi aramızda görmekten mutluluk duyarız 🥳

Merhabalar. Konu ile alakası yokta siz nasıl TurkNet desteğe girdiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı