- Makaleler
- 3
Başlıkta yazdığı gibi. Tecrübesi olanların cevaplarını bekliyorum.
Sizin başınıza geldi mi?kıl dönmesine
Benim bacağın arka tarafında var kıl dönmesi ama çok değil. Ağda ile almak can yaksa da hem deriniz daha temiz oluyor hem de tüy dökücüye nazaran daha az sivilce işi oluyor. 2 yıl önce denediydim.En iyisi orman adamı gibi etrafta dolanalım. Sorun çıkarmayacak, temiz bir yöntem bile yok sanırım.
Aslında Watsons'un sitesinden baktığımda tüy çıkartmaz diyordu ama tecrübeli olanları dinlemek istedim yine de.
Sizin başınıza geldi mi?
Ağda tam olarak almıyor ama. Ben ayak üstü için denemiştim bir kısmını aldı, bir kısmını almadı. O yüzden ağdaya pek olumlu bakmıyorum. Acıtması da cabası. Tüy dökücüden başka da bir çare aklıma gelmiyor.Benim bacağın arka tarafında var kıl dönmesi ama çok değil. Ağda ile almak can yaksa da hem deriniz daha temiz oluyor hem de tüy dökücüye nazaran daha az sivilce işi oluyor. 2 yıl önce denediydim.
Çok bilgim yokta iyi ısıtılmayınca öyle almama olabilir. Bende alıyordu.Ağda tam olarak almıyor ama.
Yok hayır fazla tüylü bir insan değilim zaten, sadece bir kaç bölgemden rahatsızım. Alırsam daha iyi olur. Epilasyonluk olay yok yani.Eğer bacaklarınızdan şikayetçiyseniz "gardeşım bacaklarını alan toptur" zihniyetli insanları umursamayın epilasyon yaptırın.
Bir soru daha, üstteki arkadaşın dediği gibi kıl dönmesi yaratır mı acaba?Tüy dökücü kremin fazla tüy çıkardığı yok. Eğer bacaklarınızdan şikayetçiyseniz "gardeşım bacaklarını alan toptur" zihniyetli insanları umursamayın epilasyon yaptırın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.