Tüy dökücü krem daha fazla tüy çıkartır mı?

Çıkarıyor ya da bana öyle geldi emin değilim ama çocukken kullanmıştım, yeni yeni tüylerim çıkıyordu banyoda gördüm bu neymiş dedim kullandım apış arasına filan bol bol sürdüm :D sonucu söylemeyeyim burada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Daha fazla çıkartır mı bilemem ama ağdadan daha iyi olabilirken kıl dönmesine sebebiyet verebiliyor ve aldığınız anda sivilce dürtebilir bir yerinizden. (Ben bacakta denedim)

En iyisi orman adamı gibi etrafta dolanalım :D. Sorun çıkarmayacak, temiz bir yöntem bile yok sanırım.

Aslında Watsons'un sitesinden baktığımda tüy çıkartmaz diyordu ama tecrübeli olanları dinlemek istedim yine de.

Sizin başınıza geldi mi?
Benim bacağın arka tarafında var kıl dönmesi ama çok değil. Ağda ile almak can yaksa da hem deriniz daha temiz oluyor hem de tüy dökücüye nazaran daha az sivilce işi oluyor. 2 yıl önce denediydim.

Benim bacağın arka tarafında var kıl dönmesi ama çok değil. Ağda ile almak can yaksa da hem deriniz daha temiz oluyor hem de tüy dökücüye nazaran daha az sivilce işi oluyor. 2 yıl önce denediydim.
Ağda tam olarak almıyor ama. Ben ayak üstü için denemiştim bir kısmını aldı, bir kısmını almadı. O yüzden ağdaya pek olumlu bakmıyorum. Acıtması da cabası. Tüy dökücüden başka da bir çare aklıma gelmiyor.

Eğer bacaklarınızdan şikayetçiyseniz "gardeşım bacaklarını alan toptur" zihniyetli insanları umursamayın epilasyon yaptırın.
Yok hayır fazla tüylü bir insan değilim zaten, sadece bir kaç bölgemden rahatsızım. Alırsam daha iyi olur. Epilasyonluk olay yok yani.
Tüy dökücü kremin fazla tüy çıkardığı yok. Eğer bacaklarınızdan şikayetçiyseniz "gardeşım bacaklarını alan toptur" zihniyetli insanları umursamayın epilasyon yaptırın.
Bir soru daha, üstteki arkadaşın dediği gibi kıl dönmesi yaratır mı acaba?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı