Anladım hocam teşekkür ederimNVIDIA Denetim Masası'ndan optimim güç'ü seçip bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sorun yaratmaz. Ama bu yöntem sıcaklıkları düşürür.
Anladım hocam teşekkür ederimNVIDIA Denetim Masası'ndan optimim güç'ü seçip bilgisayarınızı yeniden başlatın. Sorun yaratmaz. Ama bu yöntem sıcaklıkları düşürür.
Olur sana sorarım bir daha nasıl yorum yapacağımı.Hocam, optimum güç ayarını açmadığı zaman gereksiz ısınıyor. O yüzden böyle yorumlar yapmayın.
Laptop için muazzam sıcaklıklar. Dert edilecek bir durum değil.Merakımdan soruyorum. Kendi kartımda boşta 30 dereceyi, CS:GO, R6 oyunlarda 55 dereceyi geçmiyor. Sıcaklık normal gibi gelmedi bana. TUF ekran kartlarının kronik sorunumu bu?
Denediniz mi düştü mü sıcaklıklar?Olur sana sorarım bir daha nasıl yorum yapacağımı.
Benim kasa içi havalandırma pek iyi değil ancak TUF GTX 1650S 30 dereceyi geçmiyor boştayken. Uzun süre oyun oynadığımda 5-6 saat 71 dereceyi gördüm.
Ekran kartım ASUS TUF GTX 1650 Super kasam Xigmatek Sirocon III.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.