- Makaleler
- 8
Daha fazla
Hmm kartın altında fan yok hocam ondan da fark eder mi? Ben çok olsa 1-2 derece fark eder diye düşündüm. Aslında benim kartın undervolt yapmasam bile normalde kartın ana sayfasında verilen değerlerde çalışması gerekli değil mi? Kasa konusunda zaten yanlış tercih yapmışım lancool 3 ya da lancool 207 düşünüyorum değerleride bayağı iyi ikisinin de.
![]()
Lian Li Lancool 3 Review
The Lian Li Lancool 3 is one massive chassis with plenty of attention to detail, which results in an uncompromising range of compatibility no matter the type of system inside. With its four 140 mm PWM fans and up to 12 hard-drive bays or triple 360 mm radiator support, the Lancool 3 literally...www.techpowerup.com
![]()
Lian Li Lancool 207 Review
The Lian Li Lancool 207 may be a compact case, but it still manages to offer full ATX support. This is thanks to a unique layout underneath the shroud of the case, which allows it to be smaller than other modern cases that allow such boards to fit. This simple layout change opens the door to so...www.techpowerup.com
Kasanın hava akışı iyiyse alt taraftaki fanda fark ettirir. Eğer kasanın hava akışı iyi değilse bir katkısı olmaz. Sizin kasanın hava akışını bilmiyorum belki iyidir. Masraf yapmanıza hiç gerek yok bence. Undervolt ile hiç performans kaybetmeden kasayı değiştirmiş kadar fark ettirebilirsiniz. 4080 Super'in güç tüketimi yüksek olmasa da düşükte değil. 100W civarı çok rahat düşürürsünüz. Bence attığım videoyu bir izleyin. Zor bir şey olsa zaten tavsiye etmem. Paranızda cebinizde kalır. Zaten MSI Afterburner ile yapacağınız için yaptığınız işlemi tek tıkla geri alabiliyorsunuz.