Leon .S. Kennedy
Decapat
Daha fazla
- Meslek
- Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi
İmzamda görebileceğiniz özelliklere sahip bir laptopum var fakat çok iyi performans gösteremediğini düşünüyorum. Klimalı bir odada oyun oynamayı denedim ve buna rağmen FPS iyi durumda olsa bile drop yiyorum. Laptop standı da aldım bilgisayarın soğutması bir nebze daha iyi olsun diye fakat işe yaradığını söyleyemem, sadece fiziksel olarak beni rahatlattı.
CPU 95, GPU 85 derecelere hızlı bir şekilde çıkıyor ve sabitleniyor. Bu yüzden olduğunu düşünüyorum fakat çözüm olarak ne yapılabilir bilmiyorum.
Bilgisayarı alalı yaklaşık 1 ay oluyor ve durum hep böyleydi. Bütün yazılımlar da güncel ve gereksiz uygulamalar da kapalı durumda. Turbo modda 6600 RPM'de oyun oynuyorum sistem sıcaklığının azalması için.
It Takes Two oyununa ait sistem gereksinimlerini ve bilgisayarımın sistem gereksinimlerini karşılaştırınca bilgisayarımın önerdiği en yüksek ayarlarda rahat bir şekilde oyunu oynamam gerekiyor fakat dediğim gibi oynayamıyorum. (60 FPS ve aşağısında oynanıyor.) Ekran görüntülerini de aşağıya bırakıyorum.
Dying Light oyundaki değerler de bu şekilde. Bu sefer drop değil de 100 üzeri olan fps 50 civarına düştü ve kasmaya başladı 30 dk sonra.
.
CPU 95, GPU 85 derecelere hızlı bir şekilde çıkıyor ve sabitleniyor. Bu yüzden olduğunu düşünüyorum fakat çözüm olarak ne yapılabilir bilmiyorum.
Bilgisayarı alalı yaklaşık 1 ay oluyor ve durum hep böyleydi. Bütün yazılımlar da güncel ve gereksiz uygulamalar da kapalı durumda. Turbo modda 6600 RPM'de oyun oynuyorum sistem sıcaklığının azalması için.
It Takes Two oyununa ait sistem gereksinimlerini ve bilgisayarımın sistem gereksinimlerini karşılaştırınca bilgisayarımın önerdiği en yüksek ayarlarda rahat bir şekilde oyunu oynamam gerekiyor fakat dediğim gibi oynayamıyorum. (60 FPS ve aşağısında oynanıyor.) Ekran görüntülerini de aşağıya bırakıyorum.
Dying Light oyundaki değerler de bu şekilde. Bu sefer drop değil de 100 üzeri olan fps 50 civarına düştü ve kasmaya başladı 30 dk sonra.
.
Dosya Ekleri
-
It Takes Two Sistem Gereksinimleri.png43,9 KB · Görüntüleme: 41
-
GeForce Experience'nin Önerdiği Ayarlar.png85,4 KB · Görüntüleme: 35
-
GeForce Experience'nin Önerdiği Ayarlarr.png34,8 KB · Görüntüleme: 31
-
Sistem Özelliklerim.png10,7 KB · Görüntüleme: 35
-
Dying Light Sistem Kullanım Değerleri.png1,1 MB · Görüntüleme: 35