TUF FX504'te birden Wi-Fi bağlantısı gitti

grkemgnay

Decapat
Daha fazla  
Selam herkese. ASUS TUF Gaming FX 504 kullanıyorum. Birden Wi-Fi bağlantım gitti. Ağ resetleme, defalarca açıp kapatma, sürücü yükleme, format işlemlerini denedim. En sonunda kendi kendine düzeldi. Ama ben bu sorunu tekrar yaşarsam diye net bir çözüm arıyorum. Ya da tekrar yaşanmaması için ne yapabilirim bunu öğrenmek istiyorum. Ekran görüntüsü ile durumu daha net ifade etmeye çalışacağım.

Dosya Ekleri

• fifi.jpg
    fifi.jpg
    133,8 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorun bende de olmuşdu, her şeyi denedim. Sonunda format atarak hall ettim.
TUF'lara özel bir durum sanırım.

Bir geçen hafta oldu, bilgisayarı uyku modundan çıkardım baktım gitmiş sadece bu işaret var. Kapatıp açtım düzeldi. Dün tekrar olunca 1 saatten fazla uğraştım. En sonunda kendisi düzeldi. Nette de çok araştırdım, çok yöntem denedim ama olmadı. Korktum açıkçası :/

Selam herkese. ASUS TUF Gaming FX 504 kullanıyorum. Birden Wi-Fi bağlantım gitti. Ağ resetleme, defalarca açıp kapatma, sürücü yükleme, format işlemlerini denedim. En sonunda kendi kendine düzeldi. Ama ben bu sorunu tekrar yaşarsam diye net bir çözüm arıyorum. Ya da tekrar yaşanmaması için ne yapabilirim bunu öğrenmek istiyorum. Ekran görüntüsü ile durumu daha net ifade etmeye çalışacağım.
Aynı sorun bende de var bazen düzeliyor bazen gidiyor. Benim bilgisayarın markası ASUS. Bu aralar bu sorun fazla olmaya başladı benim takip ettiğim forumlara göre. Dolayısıyla sorun bence donanımsal değil yazılımsal.

Sorunu düzeltebildiniz mi acaba?

Arkadaşlar son güncelleme yapayım. Bugün tekrar bağlantım koptu. Bir araştırma yaptım ve bu siteye ulaştım. Siteyi "sayfa çeviri" yaparak okuyabilirsiniz. Sitede yer alan bağlantıdan intel driver assistant indirip bilgisayarınızdaki sürücüleri kontrol edip güncelleyebilirsiniz. bende bilgisayarın kendi ayarlarından sürücü güncelleme yapmaya çalıştığımda güncel sürücüleri kullanıyorsunuz diyordu. ama bu sitede 3 yeni güncelleme olduğunu gördüm. Bu güncellemeleri yapmam sorunu çözecek mi henüz bilmiyorum. Zamanla göreceğim. Duruma göre bu yazıyı da güncellerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı