TUF Gaming A15 FA507NU vs TUF Gaming FA507NVR

Hocam neden bilmiyorum ama Bana 3050 ve 4050 gibi seriler bozuk ekran kartlarıymış gibi geliyor bende yakın zamanda Monster T7 20.8.2 aldım. Bence 10 Bin tl daha koyup A15'i almalısın ama özelliklerini incelediğimiz de 10 bin Tl'lik bir fark görünmüyor

Bütçen artıyor mu bilmiyorum ama şu laptopa bakabilirsin, tek eksiği %100 srgb olmaması ki o da profesyonel biri veya %100 srgb bir cihazla yan yana getirmezsen fark etmeyeceğin bir detay.

Bazı kartlara 6 ay vadesiz taksit imkanı da olduğu için rahatlıkla alabileceğini düşünüyorum.

TUFu neden es geçtin dersen kendisi yıllardır ısınan bir cihaz Asus bu noktada bu modelde yıllardır bir iyileştirme yapmadığı için bende laptop bakarken bu modele bir kere bile bakmadım.

Kendim LOQ aldım, memnunum ancak battery drain olduğu için öneri veremiyorum.

Fiyatı 45 bin ancak benim gibi sonradan keşke şu cihazı bir miktar daha para verip alsaydım dememen için bunları atıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hadi sana bir de benim kullandığım ve memnun olduğum bu modele uygun çantayı da önereyim, umarım amazonda indirimlerin de vardır ; https://www.amazon.com.tr/HP-Campus-Desenli-Çantası-7J593AA/dp/B0C31YJRJ6?th=1&psc=1

Bu da senin attığın TUF'un bir farklı işlemcili versiyonu aşağı yukarı aynıdır zaten ısı dereceleri vs ;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kısaca Controlden örnek vereyim benim laptopun 60-70 arası derecede çalıştığı durumda bu 80 derecelerde çalışıyor. Hadi sorun değildir belki de gönül rahat etmez.

Bütçen artıyor mu bilmiyorum ama şu laptopa bakabilirsin, tek eksiği %100 sRGB olmaması ki o da profesyonel biri veya %100 sRGB bir cihazla yan yana getirmezsen fark etmeyeceğin bir detay.

Bazı kartlara 6 ay vadesiz taksit imkanı da olduğu için rahatlıkla alabileceğini düşünüyorum.

TUF'u neden es geçtin dersen kendisi yıllardır ısınan bir cihaz ASUS bu noktada bu modelde yıllardır bir iyileştirme yapmadığı için bende laptop bakarken bu modele bir kere bile bakmadım.

Kendim LOQ aldım, memnunum ancak battery drain olduğu için öneri veremiyorum.

Fiyatı 45 bin ancak benim gibi sonradan keşke şu cihazı bir miktar daha para verip alsaydım dememen için bunları atıyorum.

Hadi sana bir de benim kullandığım ve memnun olduğum bu modele uygun çantayı da önereyim, umarım Amazon'da indirimlerin de vardır; https://www.amazon.com.tr/HP-Campus-Desenli-Çantası-7J593AA/dp/B0C31YJRJ6?th=1&psc=1

Bu da senin attığın TUF'un bir farklı işlemcili versiyonu aşağı yukarı aynıdır zaten ısı dereceleri vs;

Kısaca Control'den örnek vereyim benim laptopun 60-70 arası derecede çalıştığı durumda bu 80 derecelerde çalışıyor. Hadi sorun değildir belki de gönül rahat etmez.

Hocam o kadar bütçem yok zaten 40k da zorlayarak biraz attığınız model çok güçlü duruyor ama maalesef dediğim gibi.

Hocam o kadar bütçem yok zaten 40k da zorlayarak biraz attığınız model çok güçlü duruyor ama maalesef dediğim gibi.

4050 alırsan eğer buna bakabilirsin ; https://www.hepsiburada.com/hp-vict...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.20.2

4060 için kullandığım Lenovo LOQ var 35 bine, dediğim gibi ağır oyunlarda sarjdayken bataryada azalma oluyor adaptör yetmediği için ve klavyesi sadece beyaz aydınlatmalı. Pil kullanımı anlamında da üzer 2 saat civarı dayanıyor ; Amazon.com.tr

4050 alırsan eğer buna bakabilirsin; https://www.hepsiburada.com/hp-vict...ent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.20.2

4060 için kullandığım Lenovo LOQ var 35 bine, dediğim gibi ağır oyunlarda sarjdayken bataryada azalma oluyor adaptör yetmediği için ve klavyesi sadece beyaz aydınlatmalı. Pil kullanımı anlamında da üzer 2 saat civarı dayanıyor; Amazon.com.tr

Sahsen 4050'li modeli tercih ettim ben de islemcisi gayet guclu ekran karti da isimi gorur 62.5sRGB muhabbetiyse cok sorun olacagini dusunmuyorum oynadigim oyunlar CS Valorant.

Sahsen 4050'li modeli tercih ettim ben de islemcisi gayet guclu ekran karti da isimi gorur 62.5sRGB muhabbetiyse cok sorun olacagini dusunmuyorum oynadigim oyunlar CS Valorant.
%100 srgb ve %45 ntscyi yan yana getirdim gerçekten fark var lakin bunu tek birine gözün alışınca sorun olmuyor. TN panel falan olsa neyse de bu iki oran olay çokta kafaya takılacak bir şey değil.

%100 sRGB ve %45 NTSC'yi yan yana getirdim gerçekten fark var lakin bunu tek birine gözün alışınca sorun olmuyor. TN panel falan olsa neyse de bu iki oran olay çok da kafaya takılacak bir şey değil.

Katiliyorum zaten profesyonel kullanim yapmayacagim yani grafik falan cok ilgilendirmiyor 1-2 yazilim dersim var onlar icin ve oyunlar icin ideal.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı