TUF Gaming F15 FX506HE-HN011'de düşük FPS

Nasıl bakabilirim? Yoksa bir şey olur mu abi?
Mediatek değilse kurmaya çalıştığında ya kurmaz ya da kurarsa mavi ekran verir :)

Aida64'den kontrol etmen lazım ya da arka kapağını açıp bakman lazım :)

Çok saçma yapmışlar herkes bilmez ki mediatek mi intel çip mi kullanılıyor diye. Myasus'ta hangi donanım varsa ona göre olan driver çıkması lazım.

Mediatek değilse kurmaya çalıştığında ya kurmaz ya da kurarsa mavi ekran verir :)

Çok saçma yapmışlar herkes bilmez ki mediatek mi intel çip mi kullanılıyor diye. Myasus'ta hangi donanım varsa ona göre olan driver çıkması lazım.
Kim bilir başka nasıl ayrıntılar var :) Teşekkürler.
Peki bende neden bir sıkıntı olmadı?

Hocam aygıt yöneticisinde detaylardan bakılıyordu sanki. Ben de önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum 1TB SSD’li modeli. Sürücüyü kurmadan bu bilgiye ulaşabilir miyim?

Hocam aygıt yöneticisinde detaylardan bakılıyordu sanki. Ben de önümüzdeki hafta almayı düşünüyorum 1TB SSD’li modeli. Sürücüyü kurmadan bu bilgiye ulaşabilir miyim?
Windows 10'un son sürümlerinde donanıma uygun wifi driverları otomatik kuruluyor diye biliyorum yoksa kurmadan aygıt yöneticisinde göstermez tanınmayan veya bilinmeyen aygıt yazar. Windows güncellemeleriyle yükleyin emin olamıyorsanız. Sonra aygıt yöneticisinden hangi donanım olduğuna bakıp Asus'un yayınladığı driverı kurarsınız.

Windows 10'un son sürümlerinde donanıma uygun Wi-Fi driverları otomatik kuruluyor diye biliyorum yoksa kurmadan aygıt yöneticisinde göstermez tanınmayan veya bilinmeyen aygıt yazar. Windows güncellemeleriyle yükleyin emin olamıyorsanız. Sonra aygıt yöneticisinden hangi donanım olduğuna bakıp ASUS'un yayınladığı driverı kurarsınız.

İzlediğim videolarda Wi-Fi sürücüsü otomatik kurulmuyordu. Bir şekilde yapmaya çalışacağım artık. Cevabınız için teşekkürler:)

Windows güncellemelerle yüklemiştir doğru driverı.
Bu indirdiğim driverlar kullanılmadığı için bir sıkıntı çıkmadı diye anladım. Peki Asus'taki hangi driverları kurmamız lazım?
İzlediğim videolarda Wi-Fi sürücüsü otomatik kurulmuyordu. Bir şekilde yapmaya çalışacağım artık. Cevabınız için teşekkürler:)
Bende otomatik kuruldu sanırım. Yani internetle bir sıkıntı çıkmamıştı baştan şimdiye kadar.

Bu indirdiğim driverlar kullanılmadığı için bir sıkıntı çıkmadı diye anladım. Peki Asus'taki hangi driverları kurmamız lazım?
Aygıt yöneticisinde ağ bağdaştırıcıları sekmesinin altında hangi donanım olduğu yazar. Orada yazan doğru donanıma ait sürücüyü asus sitesinden indirebilirsiniz.
Bende otomatik kuruldu son sürüm windows değildir o yüzden olabilir. Son sürüm windows 10 ISO'su kullanmayınca Touchpad'de çalışmıyor kurulum esnasında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı