Profesyonellerin bir kısmının şekil olsun diye bir kısmının da kendi nedenlerinden, ötekilerin de özenti yapıp kullandıkları saçma bir şekil, o da tuşlardan kaynaklı biraz. Biz WASD ile oynarken mesela Simple QSZD kullanıyor, onu da öyle tuhaf şekillerde. Hadi o parasını kazanıyor profesyonel oyuncu, ötekilerin kafa şu "aHa MoRuQ SiMpıL bÖlE YaPıYo PıRo OlUyO HeMeN bEn De YaPmaLıYım Yhaa".
Benim komşum dik tutuyor masada yeri dar fare için alan gerekiyor oyuna oynarken sorun yaşamıyor bazı tuşları değiştiriyor. Yazı yazması gerekirse klavyeyi düzeltiyor.
Bana kalırsa bu konu "Boş bir hareket".
Benim komşum dik tutuyor masada yeri dar fare için alan gerekiyor oyuna oynarken sorun yaşamıyor bazı tuşları değiştiriyor. Yazı yazması gerekirse klavyeyi düzeltiyor.
Bana kalırsa bu konu "Boş bir hareket".
Zorunluluktan olan kısmını tartışmıyoruz zaten. Buradaki bu konu boş bir hareket ne manada yazdın mesela onu tam anlayamadım? Yani ne gerek var manasında yazılmış bir mesaj mıydı? Yoksa soruya cevabın mı boş bir hareket miydi?
Ben de kullanıyorum fakat o kadar dik değil çapraz olarak. Kesinlikle işe yarıyor, şahsen işe yaradığı nokta Dpi 400'de olduğu için oyun oynarken çoğu zaman Mouse klavye'nin kenarına çarpıyordu ve makro tuşları kenarda olduğu için istem dışı hareket yapmama neden oluyordu. O yüzden klavye biraz daha çaprazlama duruyor. Farkettiğime göre el ergonomisi için de bence daha mantıklı.
Açıklayayım. Dikkat ederseniz sanki sağ tarafta oturup da oynuyormuş gibi. Bu şunun işareti. Böyle tutan kişiler internet kafeler de yancılkk yapıyordur eskisen. Sağ tarafta oturup dur bir el atayım diyen vardır ya hani. Eskiden evde PC yoktu ve çocucuktum hep internet kafe de takılıp oyun oynardıö beniö yanıma da gelirlerdi ama hiç vermezdim eline klavyeyi. İşte bunlar küçükken internet kafe de yancılık yapanlar bence.
Eskiden evde PC yoktu ve çocucuktum hep internet kafe de takılıp oyun oynardıö beniö yanıma da gelirlerdi ama hiç vermezdim eline klavyeyi. İşte bunlar küçükken internet kafe de yancılık yapanlar bence