Merhaba,
1-Bataryası gerçekten çabuk bitiyor. Dün gece ekran parlaklığını biraz kısıp ofis moduna aldığımda 1.5 saatte bitti şarjı.
2-Önceki bilgisayarım i3 5005u idi. Kullandığım ilk gün bana şok yaşattı. Ne kadar zorlarsam zorlayayım hiçbir şekilde takıldığını kastığını görmedim. Gayet memnunum.
3-Bence veriyor, özellik olarak zaten i7 10750h + rtx 2060 var. Bu fiyata bu özellik veren başka bilgisayar var mı bilmiyorum. Kasa alimünyum, monsterlarda kasa kalitesi touchpad klavye kalitesiz diyorlar kasası olsun klavyesi olsun touchpad menteşe vesaire olsun bana kaliteli geldi. Tek sorun kasa parmak izini tutuyor bunu da ne kadar dert edersin bilemiyorum.
4-Ben genelde siber güvenlik ile uğraştığımdan sanallaştırma teknolojileri sıkça kullanıyorum. Amd bazen sorun yaşatabiliyor ve almışken de biraz daha koyup 2060 lı bir laptop almak istedim. Ayrıca 1.8kg ince bir laptop taşıması son derece kolay. Bakıyorsan önerebileceğim bir model. Tek sıcaklık değerlerinden şüphe ediyordum daha önce böyle bir laptop kullanmadığım için ama yorumlara bakılırsa normal sanırım bu değerler.
monsterın neden kalitesiz olduğunu düşünüyorsunuz?
teşekkür ederim. Sizce soğutucu almalı mıyım biraz uzun ömürlü kullanmak istiyorum bilgisayarı, şu ilk hevesimi alayım fazla oyun oynayacağımı da sanmıyorum zaten şimdiden sıkmaya başladı