Tulpar T5 v14.1 Intel HD Graphics 630 kullanmıyor

hakantrk

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Tulpar T5 v14.1 kullanmış olduğum laptop monitörü GTX1060 üzerinden çalıştırıyor. Ne yapsam da Intel HD Graphics 630 üzerinden çalıştıramıyorum. BIOS ayarlarında da böyle bir şey yok. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum saygılar.

Desktop Screenshot 2024.02.08 - 14.37.00.39.png

Evet 1060'a bağlı MUX swich ile kapatabilirsin MUX yoksa HDMI portunu değiştirmen lazım. GPU yormaz normal programlar. Tamamen NVIDIA'yı boş bırakmak istiyorsanız Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırakın kullanınca açarsınız.
SÖKP TEMİZLEDİĞMDE HERHANGİ Bİ KABLOSUNU YANLIŞ TAKSAM ÇALIŞMAZ ZATEN DEĞİL Mİ

SÖKP TEMİZLEDİĞMDE HERHANGİ Bİ KABLOSUNU YANLIŞ TAKSAM ÇALIŞMAZ ZATEN DEĞİL Mİ
Çalışmaz bide forumda büyük bar bağırmak oluyor ve böyle tüm cümleleri büyük harf yazmak yasak haberiniz olsun

Çalışmaz bide forumda büyük bar bağırmak oluyor ve böyle tüm cümleleri büyük harf yazmak yasak haberiniz olsun
tamam reis çok sağol bilgilerin için zaten biliyorsun hiçbir yerde bu lapyobun arka kasa açılım videosu yok canım çıktı. birde bu control center nerden güncelleştiriliyor

Tamam reis çok sağ ol bilgilerin için zaten biliyorsun hiçbir yerde bu lapyobun arka kasa açılım videosu yok canım çıktı. Bir de bu Control Center nereden güncelleştiriliyor.

Monster kendi sitesindfen indir odan üst yapamazsın eski laptopta esk sürüm oluyor bende Clevo Center 3.0 var ama 4.0 verisyon var ama ben kuramıyorum laptopne desteklerse sen iyisin Tongfang kasa Clevo'lar alev gibi.

Monster kendi sitesindfen indir odan üst yapamazsın eski laptopta esk sürüm oluyor bende Clevo Center 3.0 var ama 4.0 verisyon var ama ben kuramıyorum laptopne desteklerse sen iyisin Tongfang kasa Clevo'lar alev
ben içini açıp sıvı metal uyguladım soğutma sistemide iyi yani yük altında bile 59 u geçmiyor sende bi dene bence

Ben içini açıp sıvı metal uyguladım soğutma sistemide iyi yani yük altında bile 59'u geçmiyor sende bir dene bence.

Hocam Clevo kasa gene 80 90 cok rahat olur ama denerim.

imkanı yok hele turbo modda çalıştırırsan farkını çok rahat görürsün hepsibrada üzerinden al uygula bu işlerden anlıyorsan sen yap ama ben memnunum kullanmış olduğum monsterin soğutma fanlarından eski olmasına rağmen

İmkanı yok hele Turbo modda çalıştırırsan farkını çok rahat görürsün hepsibrada üzerinden al uygula bu işlerden anlıyorsan sen yap ama ben memnunum kullanmış olduğum Monster'in soğutma fanlarından eski olmasına rağmen.

Macun ve kapton bantla koruma yapabilecek kadar bilgim var.

Bir de hocam vereceğin bir tavsiye var mı Monster performans arttırmak ile ilgili.

Klasik NVIDIA ayarlarını yapın performasns modunda Turbo fanda kullanın 1060 ömrü doluyor ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı