Tulpar T5 v14.1 Intel HD Graphics 630 kullanmıyor

hakantrk

Femtopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Tulpar T5 v14.1 kullanmış olduğum laptop monitörü GTX1060 üzerinden çalıştırıyor. Ne yapsam da Intel HD Graphics 630 üzerinden çalıştıramıyorum. BIOS ayarlarında da böyle bir şey yok. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum saygılar.

Desktop Screenshot 2024.02.08 - 14.37.00.39.png

Tulpar T5 v14.1 kullanmış olduğum laptop monitörü GTX1060 üzerinden çalıştırıyor. Ne yapsam da Intel HD Graphics 630 üzerinden çalıştıramıyorum. BIOS ayarlarında da böyle bir şey yok. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok mutlu olurum saygılar.

Eki Görüntüle 2110535
Nvidia Control Panelden değiştirilebiliyor olması lazım.

Hayır oradan olmuyor.

Control Center'dan güç tasarrufuna al prizi tak çıkar yap. Control Center sürmünüzü öğrenebilir miyim bir fotoğraf atarsanız yeterli.

Control Center'dan güç tasarrufuna al prizi tak çıkar yap. Control Center sürmünüzü öğrenebilir miyim bir fotoğraf atarsanız yeterli.
monster control center uygulamasının mı

ben bunu kullanıyorum

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2024.02.16 - 15.25.00.93.png
    Desktop Screenshot 2024.02.16 - 15.25.00.93.png
    1,7 MB · Görüntüleme: 35
Son düzenleme:
Monster Control Center uygulamasının mı?

Ben bunu kullanıyorum.

Evet Monster kontrol seninki Tongfang kasa o yüzden Monster kontrol Clevo'larda Control Center 3.0

Hayır aslında sizin laptopunz eski daha yeni kontrol programları var ama siz kullanmazsınız buradan güç tassarf moduna alın prizi tak çıkar yapın büyük ihtimal Intel'e geçer.

Bu fotodaki uygulamalar Intel'de çalıştırmak isitoyorsan o programın donanım hızlandırmasını kapat uygulama ayarlarında olur yoksa NVIDIA da çalışacak.
ben gtx1060 yorulmasın istiyorum bu uygulamalar ekran kartını yorar mı veya ne işe yarıyor biliyor musun bi zararı var mı çünkü oto çalışıyor bide arka kapağı o kadar karışık ki açıp temizlediğimde fark ettim galiba monitör direkt gtx 1060 a bağlı sanırım

Ben GTX1060 yorulmasın istiyorum bu uygulamalar ekran kartını yorar mı veya ne işe yarıyor biliyor musun bir zararı var mı çünkü oto çalışıyor bir de arka kapağı o kadar karışık ki açıp temizlediğimde fark ettim galiba monitör direkt GTX 1060'a bağlı sanırım.

Evet 1060'a bağlı MUX swich ile kapatabilirsin MUX yoksa HDMI portunu değiştirmen lazım. GPU yormaz normal programlar. Tamamen NVIDIA'yı boş bırakmak istiyorsanız Aygıt Yöneticisi'nden devre dışı bırakın kullanınca açarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı