Hex
Hectopat
Daha fazla
Belli ki bir süredir kullanıyorsunuz, herhangi bir sorunla karşılaştınız mı, yaşadınız mı? Abra a5 v13.3 modelini aldım sonrasında donanımsal sorun olduğu ortaya çıktı ve değişim-iade talebiyle geri gönderdim. Şu an tulpar t5 v17.1 ile değişim yaptım ve yaşanan bu olay sonucunda monster'a karşı ister istemez bir çekincem oluştu. Sizin görüşleriniz neler?Dün bu cihazı aldım alacak arkadaşlara fikir olması açısından stress test yaptım sonuçlar resimde PUBG ise ultra ayarlarda 45-50 fps arası dolanıyor
Hocam ben iade ettim opera'da dolaşırken bile cayır cayır yanıyordu fan çalışıyordu ısınmasını geçtim ısınsın problem yok ama klavyeyi kullanamıyorsun sıcaktan iade ettimBelli ki bir süredir kullanıyorsunuz, herhangi bir sorunla karşılaştınız mı, yaşadınız mı? Abra a5 v13.3 modelini aldım sonrasında donanımsal sorun olduğu ortaya çıktı ve değişim-iade talebiyle geri gönderdim. Şu an tulpar t5 v17.1 ile değişim yaptım ve yaşanan bu olay sonucunda monster'a karşı ister istemez bir çekincem oluştu. Sizin görüşleriniz neler?
Bu durum üzücü oldu. Şu an kargoda teslim almayı bekliyorum. Bakalım benim deneyimlerim nasıl olacak...Hocam ben iade ettim opera'da dolaşırken bile cayır cayır yanıyordu fan çalışıyordu ısınmasını geçtim ısınsın problem yok ama klavyeyi kullanamıyorsun sıcaktan iade ettim
Umarım memnun kalırsın dostum hayırlı olsun diyelim biraz hevesin kursağında kaldı gibi oldu kusura bakmayasın yaşadıklarımı aktardım.Bu durum üzücü oldu. Şu an kargoda teslim almayı bekliyorum. Bakalım benim deneyimlerim nasıl olacak...
Bu öğlen elime ulaştı. Şu anda csgo, dota2, fortnite, the crew, need for speed most wanted 2012 yüklü. The crew de ultra ayarlarda (sadece gölgeyi medium yaptım) yarım saat oynadım işlemci sıcaklığı 80 dereceyi geçmedi aynı şekilde ekran kartı da lakin fanın biraz gürültü yaptığını belirtmeliyim. Tabi bu benim için sorun değil ama başka arkadaşlar önemseyebilir. Şimdilik hiç bir sorun yok, umarım çıkmaz da.Umarım memnun kalırsın dostum hayırlı olsun diyelim biraz hevesin kursağında kaldı gibi oldu kusura bakmayasın yaşadıklarımı aktardım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.