Hocam zaten ben hep 115W çekiyor iddiasında bulunmadım genelde dediğiniz gibi 100W ile 120W arasında ama çoğunlukla sabit 115.5W çekiyor bunu anlatmak istedim ama siz hemen aşağıladınız? Yani doğal olarak yüksek seviye çektiği aşikar, lakin bende konu sahibi gibi işlemciden neden kıstığını merak ediyorum termal sebepler dışında başka bir sebebi varsa öğrenmek için konuya geldim. Termal sebeplerden kıstığını bende biliyorum. Ancak siz burada şöyle bir tanım yapınca bende müdahale etmek istedim:
Genel de dediğiniz 60W değerini hiçbir zaman görmedim 90W aşağısı hiç görmedim desem yalan olmaz yani bunu anlatmak istedim ama hemen yargılandım. Bu kadar agresif olmasaydınız keşke uzun süredir foruma girmiyordum sizinle yeni tanışıyorum ama biraz agresif bir tanışma oldu açıkçası.
Ayrıca konu sahibi zaten 100W çeken bir ekran kartı varken yani tam güçte kullanılmayan bir ekran kartı varken dediğiniz gibi neden işlemci kısıtlanıyor bu kadar anlam veremedim, tabii termal sebepleri dışarıda tuttuğumuzda. Ayrıca sıcaklıkları da bilmek gerek eğer fazla ısınmıyorsa konu sahibinin ekran kartı ve işlemcisi o zaman W kısıtlamasının başka bir sebebi olması gerekmez mi?